Αστυνομικό Ρεπορτάζ

15/05/2015 - 13:21

Ανήλικοι διαρρήτκες στη Μυτιλήνη - 6 περιπτώσεις κλοπών

ign="center">Εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν τρια άτομα, που διέπρατταν κλοπές στην πόλη της Μυτιλήνης

Εξιχνιάστηκαν συνολικά -6- περιπτώσεις κλοπών σε οικίες και δίκυκλα οχήματα

Κατασχέθηκαν -2- δίκυκλα  μοτοποδήλατα και -1- ηλεκτρονική συσκευή

Χθες (14-05-2015) το απόγευμα, εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν στη Μυτιλήνη, μετά από συντονισμένη επιχείρηση της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Μυτιλήνης, τρεις (3) ημεδαποί ηλικίας 18, 16 και 14 ετών, που διέπρατταν κλοπές στην πόλη της Μυτιλήνης.

Εξιχνιάστηκαν συνολικά -6- περιπτώσεις κλοπών σε οικίες και δίκυκλα οχήματα, ενώ σε βάρος των δραστών σχηματίστηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα, για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής.

Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, προχθές (13-05-2015), οι τρείς προαναφερόμενοι ημεδαποί, ενεργώντας από κοινού, αφαίρεσαν δύο δίκυκλα μοτοποδήλατα, τα οποία ήταν σταθμευμένα σε περιοχές της Μυτιλήνης.

Από τα μέχρι τώρα στοιχεία, προέκυψε επίσης ότι ο 18χρονος, κατά το χρονικό διάστημα του τελευταίου τριμήνου περίπου, προέβη στην κλοπή εξαρτημάτων από μία δίκυκλη μοτοσικλέτα καθώς και στην διάρρηξη τριών οικιών, από τις οποίες αφαίρεσε το χρηματικό ποσό των 210 ευρώ και μία ηλεκτρονική συσκευή.

Στο πλαίσιο των ερευνών, εντοπίστηκαν τα δύο μοτοποδήλατα και η ηλεκτρονική συσκευή, τα οποία κατασχέθηκαν και αποδόθηκαν στους κατόχους τους.

Σε βάρος των γονέων του 14χρονου και του 16χρονου, σχηματίστηκε δικογραφία για παραμέληση εποπτείας ανηλίκων.

Το προανακριτικό έργο διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Μυτιλήνης.

Μοιράσου το άρθρο!