Αστυνομικό Ρεπορτάζ

04/07/2022 - 22:15

Ανήλικοι οδηγοί - Μεθυσμένοι οδηγοί - Ενήλικοι χωρίς δίπλωμα... έτσι οδηγάμε στη Λέσβο

Συνελήφθησαν, το τελευταίο τετραήμερο στη Λέσβο, από αστυνομικούς της Ομάδας Ελέγχου και Πρόληψης Τροχαίων Ατυχημάτων (Ο.Ε.Π.Τ.Α.) του Τμήματος Τροχαίας Μυτιλήνης, του Τμήματος Τροχαίας Μυτιλήνης και του Αστυνομικού Τμήματος Καλλονής, πέντε (5) άτομα, για παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας.

 

Ειδικότερα, στο πλαίσιο αστυνομικών ελέγχων:

 

  • Την 01-07-2022 στη Μυτιλήνη, ημεδαπός, διαπιστώθηκε ότι οδηγούσε δίκυκλη μοτοσικλέτα, στερούμενος άδειας ικανότητας οδήγησης για το συγκεκριμένο όχημα.

 

  • Την 01-07-2022 στη Μυτιλήνη, ανήλικος ημεδαπός, διαπιστώθηκε ότι οδηγούσε δίκυκλο μοτοποδήλατο, στερούμενος άδειας ικανότητας οδήγησης για το συγκεκριμένο όχημα. Για την υπόθεση αυτή, συνελήφθη και γονέας του ανηλίκου, για το αδίκημα της παραμέλησης εποπτείας ανηλίκου.

 

  • Σήμερα (04-07-2022) στο 12ο χλμ. της Ε.Ο. Μυτιλήνης - Καλλονής, ανήλικη ημεδαπή, διαπιστώθηκε ότι οδηγούσε δίκυκλο μοτοποδήλατο, στερούμενη άδειας ικανότητας οδήγησης για το συγκεκριμένο όχημα. Για την υπόθεση αυτή, συνελήφθησαν και οι γονείς της ανήλικης, για το αδίκημα της παραμέλησης της εποπτείας ανηλίκου.

 

  • Σήμερα (04-07-2022) στη Μυτιλήνη, αλλοδαπός, εντοπίστηκε να οδηγεί Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο, στερούμενος άδειας ικανότητας οδήγησης για το συγκεκριμένο όχημα, ενώ όπως διαπιστώθηκε βρισκόταν υπό την επήρεια αλκοόλ.

 

  • Σήμερα (04-07-2022) στην ευρύτερη περιοχή της Καλλονής, ημεδαπός, διαπιστώθηκε ότι οδηγούσε δίκυκλη μοτοσικλέτα, στερούμενος άδειας ικανότητας οδήγησης για το συγκεκριμένο όχημα.

 

Προανάκριση διενεργείται από αρμόδιες Αστυνομικές Αρχές.

Μοιράσου το άρθρο!