Αστυνομικό Ρεπορτάζ

27/01/2021 - 23:28

Ανοιχτοί δρόμοι, αναμένονται νέες χιονοπτώσεις!

Σφοδρή κακοκαιρία με ριπές δυνατού αέρα και χιονιού έπληξαν την κεντρική, Βόρεια, Δυτική και Ανατολική Λέσβο, για περίπου 4 ώρες.

Πιο συγκεκριμένα, γύρω στις 14:30 το μεσημέρι, ξεκίνησε σφοδρή χιονόπτωση, η οποία διήρκησε μέχρι και λίγο μετά τις 18:30, ντύνοντας στα λευκά πολλές περιοχές της Λέσβου (Φίλια, Ανεμώτια, Σκαλοχώρι, Πελόπη, Άγρα, Κλειού, Κάπη, Υψηλομέτωπο, Στύψη, Λεπέτυμνο, Αγιάσο, Χύδηρα, κλπα)

Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα, να κλείσουν οι δρόμοι και για περίπου 45 λεπτά να απαγορεύεται η διέλευση των οχημάτων απο το μοναστήρι του Αγίου Ιγνατίου και παραπέρα.

Λίγο μετά τις 19:00, η συνδρομή της Περιφέρειας και του Δήμου Δυτικής Λέσβου ήταν καθοριστική, με τους δρόμους να ανοίγουν και πάλι.

Η χιονόπτωση σταμάτησε, και αναμένεται να συνεχιστεί!

 

 

Αναμένονται νέες χιονοπτώσεις!

Σύμφωνα με τις προγνώσεις, απόψε το βράδυ, μετά τις 12:00 αλλά και αύριο(28.01) το πρωί, αναμένονται νέες χιονοπτώσεις που μένει άγνωστη για την ώρα η ένταση τους και η ακριβής τους εκδήλωση, μιας και ο καιρός κινείται πάνω απο το Βόρειο Αιγαίο κάπως απρόοπτα.

Βελτίωση απο αύριο!

Ο καιρός αναμένεται αύριο(28.01) απο τις 11:00 και μετά να βελτιωθεί, να έχουμε ηλιοφάνεια,, ωστόσο η χαμηλή θερμοκρασία θα διατηρηθεί.\

 

kalloninews.gr 

 

Μοιράσου το άρθρο!