Αστυνομικό Ρεπορτάζ

31/07/2022 - 07:29

Βιασμός στη Μυτιλήνη, μητέρα 14χρονης: «Τον εμπιστευτήκαμε γιατί ήταν αστυνομικός»

Ξεσπά η μητέρα της 14χρονης που έπεσε θύμα βιασμού στη Λέσβο από τον προπονητή της στο βόλεϊ, ο οποίος μάλιστα είναι και αστυνομικός.

Η υπόθεση έχει σοκάρει τους πάντες με την μητέρα της 14χρονης να τονίζει στο MEGA ότι ο 53χρονος εκβίαζε την κόρη της.

«Είχα πιάσει ένα μήνυμα με άσχετο όνομα και όχι με το συγκεκριμένο, ήταν εκείνος αλλά από ψεύτικο προφίλ και το πήγα στην ασφάλεια. Πήγα το παιδί και πήγα στην ασφάλεια. Το εκβίαζε να μην μιλήσει. Της έλεγε να μην πει τίποτα σε κανέναν και ότι θα την χτυπήσει εάν μιλήσει και τέτοια πράγματα» είπε η μητέρα της 14χρονης.

«Ένα βράδυ την πήρε από την προπόνηση, πήγε στο σπίτι τα άλλα κορίτσια, και την πήγε σε ένα δάσος και έγινε η πράξη» συμπλήρωσε. 

Η ανάρτηση

Παράλληλα, με ανάρτησή της στα social media εκφράζει την οργή της, ελπίζοντας ο κατηγορούμενος να μπει στη φυλακή και να το πληρώσει με το ίδιο νόμισμα.

Δείτε την

φδ

Δεν παρέλειψε  η μητέρα της 14χρονης να στείλει ένα ηχηρό μήνυμα σε όλα τα παιδιά που έχουν υποστεί κακοποίηση, να μιλήσουν και να εμπιστευτούν τους γονείς τους.

“Ο κύριος αυτός, είναι εκεί που πρέπει να είναι. Το μόνο μήνυμα που έχω να στείλω είναι ότι ο κύριος αυτός να τιμωρηθεί, να μην υπάρχουν άλλα κορίτσια όπως το δικό μου παιδί. Εγώ συγχαίρω την κόρη μου που βρήκε την δύναμη και αυτός ο άνθρωπος θέλω να τιμωρηθεί όσο δεν πάει. Όχι μόνο εκείνος, οποιοσδήποτε ακουμπάει άλλων παιδιά, γιατί είναι άρρωστοι άνθρωποι”, τόνισε μιλώντας στον Alpha

Το μήνυμα που στέλνει στα παιδιά, είναι: “να μιλήσουν, να βρουν τη δύναμη και να μιλήσουν. Το μόνο που μπορώ να σας πω είναι ότι τον εμπιστευτήκαμε με κλειστά μάτια και λόγω της ιδιότητάς του, της δουλειάς του. Τον είχαμε εμπιστευτεί, αλλά δεν πρέπει να εμπιστεύεσαι κανέναν τελικά”.

 

 

Πώς ξεκίνησαν οι υποψίες

Οι υποψίες ξεκίνησαν όταν το κορίτσι είπε ότι δεν αισθανόταν καλά και ήθελε να σταματήσει το βόλεϊ. Τότε η μητέρα έψαξε το κινητό του παιδιού της και έτσι αποκαλύφθηκε τι ακριβώς έχει συμβεί.

Ο 53χρονος είχε βρει τρόπο να παγιδεύει τα κορίτσια. Τα γύριζε στο σπίτι τους μετά την προπόνηση και επειδή ήταν αστυνομικός δεν κίνησε καμιά υποψία. Μάλιστα για να μένει μόνος με την 14χρονη όταν περνούσε από το σπίτι της δεν την άφηνε, πήγαινε πρώτα τα άλλα κορίτσια.

Οι αστυνομικοί ελπίζουν να βρουν στοιχεία από τις αποτρόπαιες δραστηριότητές του και κινητά, usb και υπολογιστές να έχουν σταλεί στα εγκληματολογικά, ενώ θα γίνει άρση των τηλεφωνικών συνομιλιών τους από τον Ιανουάριο του 2022.

Ο 53χρονος, εκτός από αστυνομικός, ήταν πασίγνωστος προπονητής βόλεϊ στο νησί, το οποίο όπως όλα δείχνουν, χρησιμοποιούσε για να προσελκύει ανήλικα κορίτσια και να επιδίδεται στα αρρωστημένα γούστα του.

 

 

διαβάστε

Μυτιλήνη: «Μου κατέβασε το εσώρουχο…» – Ανατριχιαστική η κατάθεση της 14χρονης που βίασε ο αστυνομικός

Αυτός είναι ο αστυνομικός που βίαζε την ανήλικη - Σοκάρει η δικογραφία

Σοκ στη Λέσβο - Γνωστός αστυνομικος για σεξουαλικη κακοποίηση ανήλικης

Μοιράσου το άρθρο!