Αστυνομικό Ρεπορτάζ

05/08/2019 - 15:49

Δεκαπενταύγουστος στην προκυμαία Μυτιλήνης... ας δείξουμε πνεύμα συνεργασίας

Το Κεντρικό Λιμεναρχείο Μυτιλήνης ζητά την συνεργασία των πολιτών

    Τα στελέχη του τμήματος Τροχαίας του Κεντρικού Λιμεναρχείου Μυτιλήνης ενόψει της εορτής του Δεκαπενταύγουστου και λόγω της αυξημένης κίνησης στους δρόμους της Μυτιλήνης εξαιτίας του ήδη μεγάλου αριθμού επισκεπτών στην νήσο Λέσβο, ζητούν την συνεργασία των οδηγών επισημαίνοντας τα εξής: 

  1. Σεβασμός στις οδικές σημάνσεις και υποδείξεις των Τροχονόμων.
  2. Στάθμευση μόνο στα σημεία που επιτρέπεται αποφεύγοντας ιδιαίτερα το διπλοπαρκάρισμα επί της οδού Π. Κουντουριώτη και ειδικά στην πλευρά της προκυμαίας.
  3. Οι επιβάτες – οδηγοί των Ε/Γ-Ο/Γ πλοίων να προσέρχονται στον χώρο του λιμένα τουλάχιστον δύο ώρες πριν τον προγραμματισμένο απόπλου.
  4. Οι πολίτες να αποφεύγουν τις άσκοπες μετακινήσεις επί της προκυμαίας ειδικά με την χρήση αυτοκινήτου, επιλέγοντας όταν αυτό είναι απαραίτητο τα Μ.Μ.Μ. ή δίκυκλα. 
  5. Σεβασμός στις ράμπες και θέσεις ΑΜΕΑ.
  6. Έγκαιρη ενημέρωση για τον ακριβή χρόνο κατάπλου των πλοίων προκειμένου να αποφεύγεται η πολύωρη παραμονή εντός του λιμένα εξαιτίας καθυστερήσεων.

Τα στελέχη του τμήματος Τροχαίας του Κεντρικού Λιμεναρχείου Μυτιλήνης εύχονται στους συμπολίτες τους καθώς και στους επισκέπτες της νήσου Λέσβου, χαρούμενες διακοπές υπενθυμίζοντας ότι ο σεβασμός προς το συνάνθρωπο, η υπομονή και η κατανόηση, είναι το μυστικό για όμορφες διακοπές δίχως προβλήματα, εντάσεις και προπάντων ατυχήματα.  

 

φωτογραφία Βασίλης Ραϊστέλλης

Μοιράσου το άρθρο!