Αστυνομικό Ρεπορτάζ

23/07/2019 - 15:48

Διαρρήκτης στη Μυτιλήνη με πλούσιο "ρεπερτόριο": σχολεία, επιχείρηση, αυτοκίνητο...

Εξιχνιάστηκαν τέσσερις (4) περιπτώσεις κλοπών - διαρρήξεων στη Μυτιλήνη Συνελήφθη 21χρονος ημεδαπός και σε βάρος του σχηματίσθηκε δικογραφία

Εξιχνιάστηκαν, μετά από εμπεριστατωμένη έρευνα της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Μυτιλήνης, τέσσερις (4) περιπτώσεις κλοπών - διαρρήξεων τετελεσμένες και σε απόπειρα, που διαπράχθηκαν το τελευταίο δίμηνο στη Μυτιλήνη. 

Για τις συγκεκριμένες υποθέσεις, συνελήφθη χθες (22-07-2019), ένας ημεδαπός, ηλικίας 21 ετών, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για τα αδικήματα της κλοπής και της πρόκλησης φθορών. 

Πιο συγκεκριμένα, όπως προέκυψε από τα στοιχεία της έρευνας, ο 21χρονος, μπήκε σε επιχείρηση 56χρονου ημεδαπού παραβιάζοντας είσοδο και αφαίρεσε ηλεκτρονική συσκευή αξίας -40- ευρώ περίπου, ενώ μπήκε σε δύο (2) σχολεία και διέρρηξε Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο 60χρονου ημεδαπού, χωρίς ωστόσο να αφαιρέσει κάτι από το εσωτερικό τους. 

Επίσης, ο συλληφθείς προκάλεσε και φθορές, ενώ στην κατοχή του βρέθηκε και κατασχέθηκε η παραπάνω ηλεκτρονική συσκευή.

Την προανάκριση και τις έρευνες διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Μυτιλήνης, ενώ εξετάζεται η εμπλοκή του δράστη και σε άλλες συναφείς πράξεις. 

Μοιράσου το άρθρο!