Αστυνομικό Ρεπορτάζ

19/07/2021 - 21:22

Δικογραφία για το μεγάλο κορονοπάρτι που έγινε στο Τάρτι Γέρας (φωτο και βίντεο)

Από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Μυτιλήνης σχηματίσθηκε ποινική δικογραφία σε βάρος ημεδαπής ιδιοκτήτριας καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος για παραβίαση μέτρων για την πρόληψη ασθενειών 

Σε βάρος της θα επιβληθεί προβλεπόμενο διοικητικό πρόστιμο και η λειτουργία του καταστήματος θα ανασταλεί για -7- ημέρες

 

Από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Μυτιλήνης, σχηματίσθηκε ποινική δικογραφία σε βάρος ημεδαπής ιδιοκτήτριας καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος στην ευρύτερη περιοχή της Γέρας στη Λέσβο, για παραβίαση μέτρων για την πρόληψη ασθενειών, καθώς και για παράβαση της νομοθεσίας για τα βεγγαλικά. 

Ειδικότερα, μετά από κατάλληλη αξιολόγηση και αξιοποίηση στοιχείων και δεδομένων προέκυψε ότι, την 18-07-2021 η ανωτέρω ημεδαπή ως ιδιοκτήτρια του καταστήματος, διοργάνωσε πάρτι με τη συμμετοχή μεγάλου αριθμού θαμώνων χωρίς να τηρούνται προβλεπόμενα μέτρα για την προστασία της δημόσιας υγείας, ενώ κατά το χρόνο της συγκεκριμένης εκδήλωσης έγινε χρήση βεγγαλικών – πυροτεχνημάτων, χωρίς τις προβλεπόμενες από το νόμο προϋποθέσεις. 

Σε βάρος της θα επιβληθεί προβλεπόμενο διοικητικό πρόστιμο και η λειτουργία του καταστήματος θα ανασταλεί για -7- ημέρες.

Την προανάκριση και τις έρευνες διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Μυτιλήνης.

 

Δείτε εδώ το βίντεο που μετέδωσε το in.gr 

 

Νωρίτερα το in.gr είχε μεταδώσει :

Αδιανόητες εικόνες συγχρωτισμού χθες το βράδυ σε beach bar στην Ταρτι της Λέσβου.

Παρά τις οδηγίες και τις εκκλήσεις της κυβέρνησης προς τους ιδιοκτήτες νυχτερινών μαγαζιών να συμβάλλουν στην προσπάθεια περιορισμου της νόσου Covid-19, κάποιοι εξακολουθούν να χαράζουν την δική τους γραμμή με γνώμονα το προσωπικό τους συμφέρον εις βάρος της δημόσιας υγείας. 

Τις τελευταίες ώρες νεαροί χρήστες των social media που παρευρέθηκαν σε πάρτι που διοργάνωσε beach bar στο Ταρτι της Λέσβου, ανεβάζουν σχετικά βίντεο, στηλιτεύοντας τη μη τήρηση των στοιχειωδών μέτρων ενάντια στη διασπορά της νόσου Covid-19.

Στο επίμαχο βίντεο, διαπιστώνεται ότι τη συγκεκριμένη βραδιά οι θαμώνες του beach bar στριμώχτηκαν στο κέντρο του μαγαζιού, ο ένας πάνω στον άλλον. 

Σημειώνεται ότι η Λέσβος βρίσκεται στο κίτρινο και εικόνες σαν αυτές ενδέχεται να επιβαρύνουν ακόμη περισσότερο την ήδη επιβαρυμένη επιδημιολογική κατάσταση στην οποία βρίσκεται.

Μοιράσου το άρθρο!