Αστυνομικό Ρεπορτάζ

18/06/2020 - 22:09

Δύο νεαροί νεκροί σε τροχαίο στην περιοχή της Γέρας

ΤΡΑΓΩΔΙΑ

Τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε πριν από λίγο (γύρω στις 9 το βράδυ) στην περιοχή της Γέρας με τις πρώτες πληροφορίες να κάνουν λόγο για έναν νεαρό που έχασε τη ζωή του και έναν σοβαρά τραυματισμένο.

Μέχρι αυτή την ώρα ο δρόμος είναι εκτός κυκλοφορίας ενώ οι εμπλεκόμενοι στο δυστύχημα βρισκόταν στην ευθεία του Παπάδου προς Πέραμα περιοχή («Μπιλέλια») με μηχανάκια. Πρόκειται για δρόμο όπου έχουν χαθεί πολλές ζωές, εδώ και δεκαετίες από τα δυστυχήματα που έχουν συμβεί και παρά την εγκατάσταση φωτισμού, τα τροχαία συνεχίζονται.

up date 
Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες από τον τόπο του συμβάντος ανασύρθηκαν δύο νεκροί. Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, ο ένας άτυχος οδηγός με μηχανή μεγάλου κυβισμού κινούνταν παράλληλα με αυτοκίνητο και στην πορεία στην ευθεία του δρόμου παρέσυρε ένα παπάκι που προπορευόταν με τραγική συνέπεια να χάσει τη ζωή του κι αυτός ο οδηγός..

 

 Πέλλη Γιακουμή / Τα Νεα της Λέσβου 

 

up date 2 Ο ένας οδηγός διέμενε μόνιμα στην Αγιάσο ενώ ο άλλος οδηγός έχει καταγωγή από την Μόρια. 

Οι ηλικίες των νεαρών οδηγών είναι 17 και 19 ετών 

 

-------

up date 19-06-2020

η ανακοίνωση από την Αστυνομική Δ/νση Λέσβου

Από το Αστυνομικό Τμήμα Γέρας διενεργείται προανάκριση για οδικό τροχαίο ατύχημα που έλαβε χώρα χθες (18-06-2020) στο  2ο χλμ. επαρχιακής οδού Παπάδου – Περάματος στη Λέσβο. 

Συγκεκριμένα, στο περιστατικό ενεπλάκησαν δίκυκλη μοτοσικλέτα με οδηγό αλλοδαπό και δίκυκλο μοτοποδήλατο με οδηγό ημεδαπό. 

Κατά το χρόνο του συμβάντος, τραυματίσθηκαν θανάσιμα, οι προαναφερόμενοι δικυκλιστές. 

Τα αίτια και οι συνθήκες του ατυχήματος διερευνώνται. 

Μοιράσου το άρθρο!