Αστυνομικό Ρεπορτάζ

22/12/2013 - 15:17

Είχαν Άγιο... - Δύο τροχαία στο δρόμο Πολιχνίτου - Μυτιλήνης

Είχαν Άγιο... - Δύο τροχαία στο δρόμο Πολιχνίτου - Μυτιλήνης

yle="text-align: justify;">Δύο τροχαία ατυχήματα, σε απόσταση ενός χιλιομέτρου μεταξύ τους, στο δρόμο Πολιχνίτου – Μυτιλήνη χωρίς ευτυχώς να υπάρξει σοβαρός τραυματισμός.

Συγκεκριμένα πρωινές σήμερα Κυριακή 22 Δεκεμβρίου 2013 στο 15ο χιλιόμετρο της Ε.Ο. Πολιχνίτου – Μυτιλήνης  δύο Ι.Χ. που κατευθυνόταν προς τη Μυτιλήνη ξέφυγαν από την πορεία τους, πέρασαν στο αντίθετο ρεύμα του δρόμου και κατέληξαν στο χαντάκι. Τα σημεία που έγιναν τα δύο τροχαία ατυχήματα απείχαν μεταξύ τους περίπου ένα χιλιόμετρο.

Και οι δύο οδηγοί φορούσαν ζώνη ασφαλείας, δεν υπήρξε κανένας σοβαρός τραυματισμός παρά μόνο μικρές αμυχές στη μία οδηγό. Είναι πραγματικό θαύμα που δεν υπήρξε σοβαρός τραυματισμός και το δύο οχήματα δεν καρφώθηκαν πάνω σε μεγάλους κορμούς πεύκων που υπάρχουν στην άκρη του δρόμου. Το μπλε Ι.Χ. καθώς πέρασε στο αντίθετο ρεύμα προσέκρουσε σε πεύκο μικρής ηλικίας και έσπασε τον κορμό του.  Επίσης σημαντικό είναι τη στιγμή που τα δύο Ι.Χ. πέρασαν στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας δεν υπήρχε άλλο διερχόμενο αυτοκίνητο.

Αξίζει να τονιστεί ότι ο δρόμος από τα Βασιλικά και μέχρι τη θέσης «Τσίγκος» είναι επικίνδυνος ιδιαίτερα τους χειμερινούς μήνες.  Σε πολλά σημεία του δρόμου υπάρχει αγιάζι και το οδόστρωμα γίνεται άκρως επικίνδυνο.  Ακόμη και μετά την ανατολή του ηλίου για αρκετές ώρες υπάρχουν σημεία με πάγο ή αγιάζι και απαιτείται ιδιαίτερη προσοχή από τους οδηγούς.

Ας είμαστε λοιπόν προσεχτικοί και ας φοράμε πάντα τη ζώνη ασφαλείας. Δεν είναι συμβουλές, είναι ζήτημα ζωής.

(φωτογραφίες 1-2 πρώτο τροχαίο, φωτογραφίες 3-4 δεύτερο τροχαίο, φωτογραφία 5 σημείο που έγινα τα δύο τροχαία)
 

Μοιράσου το άρθρο!