Αστυνομικό Ρεπορτάζ

19/01/2021 - 11:14

Έκλεψαν 9 κινητά από Δημοτική Επιχείρηση στη Μυτιλήνη - Συνελήφθη ο δράστης

Εξιχνιάστηκε άμεσα, μετά από συστηματική και εμπεριστατωμένη έρευνα της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Μυτιλήνης, με τη συνδρομή του Τμήματος Εγκληματολογικών Ερευνών της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Βορείου Αιγαίου, υπόθεση διάρρηξης - κλοπής σε δημοτική επιχείρηση (ΔΕΥΑΛ), στη Μυτιλήνη.

 

Για τη συγκεκριμένη υπόθεση, ταυτοποιήθηκε και συνελήφθη χθες (18-01-2021) στη Μυτιλήνη, ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για τα αδικήματα της κλοπής και της πρόκλησης φθορών.

Ειδικότερα, μετά από κατάλληλη αξιολόγηση και αξιοποίηση στοιχείων προέκυψε ότι, ο συλληφθείς, πρώτες πρωινές ώρες χθες, μπήκε σε γραφεία δημοτικής επιχείρησης στην παραπάνω περιοχή, παραβιάζοντας τις εισόδους τους και αφαίρεσε εννέα (9) κινητά τηλέφωνα, το χρηματικό ποσό των -20- ευρώ, καθώς και διάφορα αντικείμενα και εργαλεία, ενώ προκάλεσε και φθορές.

Στο πλαίσιο των ερευνών, βρέθηκε και κατασχέθηκε μέρος των κλοπιμαίων.

Την προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Μυτιλήνης, ενώ εξετάζεται η εμπλοκή του δράστη και σε άλλες συναφείς πράξεις.

 

---

Ανακοίνωση από την ΔΕΥΑΛ

 

Η ΔΕΥΑ Λέσβου εκφράζει τις ευχαριστίες της στην Ασφάλεια της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λέσβου, για την άμεση ανταπόκριση της στην διάρρηξη που πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της ΔΕΥΑΛ , Ελ. Βενιζέλου 13-17, στη Μυτιλήνη τις πρωινές ώρες της Κυριακής 18 Ιανουαρίου 2021.

Κατόπιν των άμεσων ενεργειών της Ασφάλειας εντοπίστηκε άμεσα ο δράστης και εντός ολίγων ωρών ευρέθηκαν και αποδόθηκαν τα κλοπιμαία στην Επιχείρηση.  

 

                                                                                        Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΔΕΥΑΛ  

                                                                                             ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΦΛΩΡΟΣ   

Μοιράσου το άρθρο!