Αστυνομικό Ρεπορτάζ

26/03/2024 - 18:44

Ελεύθερη με ανασταλτική ποινή η σύζυγος του Γιάννη - Δήλωση Αλέξη Κούγια

Ποινή φυλάκισης 5 ετών με αναστολή επέβαλε το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Χίου στη γυναίκα που τον περασμένο Απρίλιο έριξε βενζίνη προκαλώντας σοβαρά εγκαύματα στον σύζυγο της που είναι γνωστός επαγγελματίας της εστίασης στον τόπο μας  και αφέθηκε ελεύθερη να επιστρέψει στην εστία της στη Μυτιλήνη. Με την απόφαση του δικαστηρίου της Χίου πέφτει η αυλαία στην υπόθεση που είχε συγκλονίσει το πανελλήνιο πριν από έναν περίπου χρόνου όταν συνέβει το ατύχημα στην επιχείρηση της οικογένειας μετά απο διαπλεκτισμό του ζευγαριού.

Από την πλευρά του εστιάτορα και φυσικά και του παιδιού τους υπήρξε η όλη καλή διάθεση για να έρθουν κοντά οι δύο πλευρές καθώς ο Γιάννης για ακόμη μια φοά έδειξε το μεγαλείο της ψυχής του.

Το δικαστήριο έλαβε υπόψιν την κατάσταση της γυναίκας η οποία από τα τρια παιδιά της έχει χάσει προ ετών τα δύο ενώ ο δικηγόρος της Αλέξης Κούγιας κατάφερε να υποβιβάσει το κατηγορητήριο σε βαριά σκοπούμενη βλάβη από απόπειρα ανθρωποκτονίας που είχε προβλεφθεί αρχικά.

Όπως δήλωσε ο δικηγόρος της κ. Κούγιας στα Νέα της Λέσβου το δικαστήριο αναγνώρισε δύο ελαφρυντικά, ότι η ίδια δεχόταν βία όπως αναφέρθηκε στη δίκη από το σύζυγο της και αυτό έγινε και την ίδια μέρα του ατυχήματος καθώς επίσης και ότι είχε ζήσει ήσυχα όλα τα προηγούμενα χρόνια χωρίς να απασχολεί και μάλιστα με φιλάνθρωπη συμπεριφορά κάνοντας δωρεές στο γηροκομείο και αλλού.

Όταν ανακοινώθηκε η απόφαση ο Γιάννης έτρεξε και αγκάλιασε τη σύζυγο του και έφυγαν μαζί για ένα νέο ξεκίνημα ενώ ο κ. Κούγιας υπογράμμισε ότι: ” ζήσαμε στο δικαστήριο της Χίου το οικογενειακό δράμα, η πελάτισα μου παντρέυτηκε 15 χρονών και έμεινα μητέρα από τον Γιάννη που ήταν 25 τότε. Έχασαν το ένα τους παιδί, δημιούρτγησαν μια γνωστή επιχείρηση χάνοντας όμως και την κόρη τους σε τροχαίο η μητέρα δεν άντεξε και έπεσε στο ποτό. Έφυγαν αγκαλιασμένοι από το δικαστήριο και αυτό είναι που ικανοποιεί, όπως και την κοινωνία της Λέσβου.”

 

Στρατής Σαμιώτης / https://nealesvou.gr/

Μοιράσου το άρθρο!