Αστυνομικό Ρεπορτάζ

16/10/2015 - 05:47

Ένοπλη ληστεία σε κατάστημα ρούχων στο Πλωμάρι

Σε εξέλιξη βρίσκεται έρευνα των αστυνομικών Αρχών, σχετικά με περιστατικό ληστείας σε κατάστημα, στο Πλωμάρι της Λέσβου. Πιο συγκεκριμένα, όπως προέκυψε από τα μέχρι τώρα στοιχεία της έρευνας, χθες (15-10-2015) το απόγευμα, άνδρας αγνώστων στοιχείων, μπήκε σε κατάστημα στην παραπάνω περιοχή, προσποιούμενος τον πελάτη και αφαίρεσε από την ταμειακή μηχανή το χρηματικό ποσό των 250 ευρώ.

Ακολούθως, ο δράστης, όταν έγινε αντιληπτός από 30χρονη αλλοδαπή, υπάλληλο του καταστήματος, απείλησε αυτήν με πιστόλι που είχε στην κατοχή του και στη συνέχεια τράπηκε σε φυγή. Προανάκριση διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Πλωμαρίου. 

 

-----------

αρχική ανάρτηση

Συνέβη και αυτό! Ένοπλη ληστεία έγινε στο κινέζικο πολυκατάστημα ρούχων στην αγορά του Πλωμάριου, που βρίσκεται συγκεκριμένα δίπλα από την Τράπεζα Πειραιώς. Σύμφωνα με την καταγγελία του ιδιοκτήτη, μεταξύ 4:30 και 5:00 το απόγευμα, ένας άντρας που κρατούσε πιστόλι τον απείλησε και απέσπασε το ποσό των 250 ευρώ περίπου και διέφυγε από τον ποταμό. Υπάρχουν πάντως υποψίες ότι το πιστόλι ήταν ψεύτικο. Στο Πλωμάρι αυτή την ώρα κατευθύνονται από τη Μυτιλήνη αστυνομικοί της σήμανσης. Για ότι νεότερο θα σας ενημερώσουμε. Στη φωτογραφία αρχείου φαίνεται το σημείο όπου βρίσκεται το κατάστημα. Φωτογραφία αρχείου από το google street view.

Μοιράσου το άρθρο!