Έπιασε αστυνομικό από τον λαιμό στη Μυτιλήνη – Σύλληψη για επίθεση σε άνδρα της ΟΠΚΕ

SHARE

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟ

Χρόνος ανάγνωσης :
1'

Σκηνές έντασης εκτυλίχθηκαν στη Μυτιλήνη το απόγευμα της Τετάρτης, όταν άνδρας επιτέθηκε σε αστυνομικό της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής της Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.), κατά τη διάρκεια ελέγχου.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, οι άνδρες της Ο.Π.Κ.Ε. κλήθηκαν να διερευνήσουν περιστατικό στο οποίο φέρεται να ενεπλάκη ο δράστης. Ωστόσο, εκείνος αρνήθηκε να συμμορφωθεί στις υποδείξεις των αστυνομικών, προχώρησε σε απειλές και στη συνέχεια επιτέθηκε σε έναν από αυτούς, πιάνοντάς τον από τον λαιμό.

Ο άνδρας αντιστάθηκε κατά τη σύλληψή του, με αποτέλεσμα να σχηματιστεί σε βάρος του δικογραφία για βία κατά υπαλλήλων, απειλή και απείθεια.

Την προανάκριση για την υπόθεση έχει αναλάβει το Αστυνομικό Τμήμα Μυτιλήνης, ενώ ο συλληφθείς αναμένεται να οδηγηθεί ενώπιον της Δικαιοσύνης.

 

SHARE

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟ

Διαβάστε επίσης
Άρθρα απο την ίδια κατηγορία
Όλες οι προσεχείς εκδηλώσεις