Αστυνομικό Ρεπορτάζ

23/12/2022 - 21:37

Χασίς και "σοκολάτα" βρήκε ο «KULLO» σε σπίτι στη Μυτιλήνη

Συνελήφθη, χθες (22-12-2022) στη Μυτιλήνη, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Μυτιλήνης, ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για κατοχή ναρκωτικών ουσιών.

Ειδικότερα, μετά από κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων, πραγματοποιήθηκε έρευνα, παρουσία δικαστικού λειτουργού και με τη συνδρομή του αστυνομικού σκύλου «KULLO», στην οικία του συλληφθέντα στην παραπάνω περιοχή, στο πλαίσιο της οποίας βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, δύο (2) νάιλον συσκευασίες που περιείχαν -κατά περίπτωση- ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης (χασίς) βάρους -22,3- γραμμαρίων και μικροποσότητα κατεργασμένης κάνναβης (σε μορφή σοκολάτας).

Την προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Μυτιλήνης.

---------

Ακόμη μια σύλληψη:

Απο αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Μυτιλήνης, αλλοδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για κατοχή ναρκωτικών ουσιών.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο αστυνομικού ελέγχου βρέθηκαν στην κατοχή του συλληφθέντα και κατασχέθηκαν, -2- αυτοσχέδιες συσκευασίες με μικροποσότητες ακατέργαστης κάνναβης (χασίς).

Την προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Μυτιλήνης.

Μοιράσου το άρθρο!