Αστυνομικό Ρεπορτάζ

31/03/2020 - 18:42

"Χτύπησαν" περίπτερο στη Μυτιλήνη

Εξιχνιάστηκε από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Μυτιλήνης, περίπτωση, κλοπής και πρόκλησης φθορών σε περίπτερο, που διαπράχθηκε κατά το τελευταίο τριήμερο στη Μυτιλήνη. 

Για τη συγκεκριμένη υπόθεση συνελήφθη χθες (30-03-2020) στη Μυτιλήνη, ανήλικος ημεδαπός, κατηγορούμενος για τα αδικήματα της κλοπής και της φθοράς ξένης ιδιοκτησίας. 

Ειδικότερα και σύμφωνα με τα στοιχεία της έρευνας, ο προαναφερόμενος δράστης, αφού προκάλεσε φθορές στο περίπτερο, αφαίρεσε είδη άμεσης κατανάλωσης, συνολικής αξίας -50- ευρώ.

Δικογραφία αυτόφωρης διαδικασίας σχηματίσθηκε και σε βάρος ημεδαπού – γονέα του ανηλίκου, για το αδίκημα της παραμέλησης εποπτείας ανηλίκου.

Διενεργείται προανάκριση.

 

Ακόμη: 

Εξιχνιάστηκε από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Μυτιλήνης, περίπτωση, απόπειρας κλοπής και πρόκλησης φθορών σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος, που διαπράχθηκε πριν από μία εβδομάδα περίπου στη Μυτιλήνη.

Για τη συγκεκριμένη υπόθεση σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος δύο (2) ημεδαπών (άνδρας – γυναίκα), οι οποίοι κατηγορούνται για τα αδικήματα της απόπειρας κλοπής και της φθοράς ξένης ιδιοκτησίας.

Ειδικότερα και σύμφωνα με τα στοιχεία της έρευνας, οι προαναφερόμενοι δράστες, μπήκαν στο κατάστημα παραβιάζοντας είσοδο με σκοπό την κλοπή, χωρίς ωστόσο να αφαιρέσουν κάτι, ενώ προκάλεσαν και φθορές.

Οι δράστες είχαν συλληφθεί από αστυνομικές Αρχές, κατά περίπτωση, προχθές (29-03-2020) και χθες (30-03-2020), μαζί με ένα ακόμη άτομο για συναφείς υποθέσεις. 

Η σχηματισθείσα δικογραφία θα υποβληθεί στην αρμόδια Εισαγγελική Αρχή.

Μοιράσου το άρθρο!