Αστυνομικό Ρεπορτάζ

29/06/2020 - 08:50

Ι.Χ. αυτοκίνητο στη Μυτιλήνη κουβαλάει μηχανάκι στο πορτ μπαγκαζ - Απίστευτες φωτογραφίες

Ίσως μερικές φορές πρέπει να σκεφτούμε ότι ζούμε από τύχη με όσα συμβαίνουν στους δρόμους και την οδική μας συμπεριφορά.

Και εκεί που λέγαμε ότι όλα έχουν γίνει ήρθαν οι παραπάνω φωτογραφίες και μας ανέτρεψαν τα δεδομένα.

Έπαθε βλάβη το μηχανάκι σου και δεν έχεις οδική βοήθεια; Θα πάρεις το φίλο σου να έρθει με το Ι.Χ. αυτοκίνητο , να φορτώσει το δίκυκλό σου με τον τρόπο που βλέπετε και... αν την πληρώσει κάποιος φουκαράς που ακολουθεί .... δεν πειράζει.

Το περιστατικό συνέβη χθες το απόγευμα Κυριακή 28 Ιουνίου 2020, στον δρόμο προς Μυτιλήνη, λίγο πριν φτάσουμε στη διασταύρωση για Πυργί, και προχωρήσουμε προς Παγάνη Μυτιλήνης.

Ο ασφαλιστικός σύμβουλος Σπύρος Φραντζής που δημοσίευσε τις φωτογραφίες αναφέρει:

"Το θέμα όμως, δεν είναι, αν η όχι, οι φωτογραφίες, είναι πρωτόγνωρες, τουλάχιστον για μένα που στα 43 μου χρόνια κάτι τέτοιο δεν έχω ξαναδεί.

Αυτό που είναι αξιοσημείωτο όμως, είναι ότι είναι, εντελώς επικίνδυνο, διότι στην περίπτωση που το μισώ δίκυκλο που βρίσκεται δεμένο μέσα στο πορτμπαγκάζ του οχήματος, έσπαγε το σχοινί, θα βρίσκονταν πραγματικά ανεξέλεγκτο,

Και φανταστείτε μία μηχανή ή ένα όχημα πού πήγαινε από πίσω του, τι θα πάθαινε.

Επειδή τυχαίνει να ασχολούμαι με οδική βοήθεια, τα τελευταία 18 χρόνια, την επόμενη φορά που θα χρειαστεί κάποιος συμπατριώτης μας να μεταφέρει το δίκυκλο μοτοποδήλατο του, ή τη μηχανή του, για να μη φτάσουμε σε αυτή την κατάσταση, προθυμοποιούμαι να του κάνω εντελώς δωρεάν την μεταφορά, και το καταθέτω αυτό δημόσια, έτσι ώστε τουλάχιστον να προλάβουμε, καί να μη θρηνήσουμε καμία απώλεια ζωής."

 

Μοιράσου το άρθρο!