Αστυνομικό Ρεπορτάζ

30/01/2024 - 10:08

Κλείνει για 5 ημέρες τμήμα στην Ερμού Μυτιλήνης

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα τεθούν σε εφαρμογή από το πρωί της Τετάρτης 31 Ιανουαρίου 2024 κατά μήκος της οδού Ερμού στη Μυτιλήνη. Για την πραγματοποίηση των εργασιών θα παραμείνει κλειστό το τμήμα της οδού Ερμού ξεκινώντας από το καφενείο Ερμής έως την διασταύρωση με την οδό Αδραμυτίου (Γενί Τζαμί) για διάστημα έως 5 ημερών.

Για τα υπόλοιπα τμήματα, και ειδικότερα:

  • από την οδό Αδραμυτίου έως το Φαρμακείο Νίκου Ευριπιώτη
  • από το Φαρμακείο Ευριπιώτη έως την οδό Πιττακού
  • από Πιττακού έως τα Κεντρικά Λύκεια

θα υπάρξει νεότερη ανακοίνωση.

Στα τμήματα αυτά θα πραγματοποιηθούν εργασίες αποξήλωσης του πλακόστρωτου και επανατοποθέτηση, στα σημεία που παρουσιάζουν φθορές με τις υφιστάμενες πλάκες ή με νέες όμοιες με τις υφιστάμενες όπου απαιτηθεί. Κατά τις εργασίες τα τμήματα θα είναι κλειστά για όλα τα τροχοφόρα εκτός των οχημάτων έκτακτης ανάγκης (ΕΚΑΒ, Πυροσβεστικής, Αστυνομίας κλπ), καθ’ όλη τη διάρκεια του 24ώρου. Η κυκλοφορία των τροχοφόρων θα γίνεται από παρόδιες οδούς στα τμήματα που επιτρέπεται η κίνηση οχημάτων.

Σημειώνουμε ότι οι πεζοί θα μπορούν να κυκλοφορούν κατά την εκτέλεση των εργασιών από οριοθετημένους διαδρόμους που θα υπάρχουν με ευθύνη του αναδόχου. Επιπλέον, τα  οχήματα και οι  πεζοί  θα ενημερώνονται με πληροφοριακές πινακίδες τόσο για την εκτέλεση έργων όσο και για το τμήμα της οδού που  θα παραμένει κλειστό  με ευθύνη και υποχρέωση του αναδόχου.

 

Μοιράσου το άρθρο!