Χρόνος ανάγνωσης
:
1'
Χθες (01-09-2013) το μεσημέρι, συνελήφθη στην Καλλονή της Λέσβου, από αστυνομικούς της Ο.Ε.Π.Τ.Α. (Ομάδα Ελέγχου και Πρόληψης Τροχαίων Ατυχημάτων) της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λέσβου, ένας 26χρονος, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων, παραβάσεις του Κ.Ο.Κ. (Κώδικας Οδικής Κυκλοφορίας), απείθεια και αντίσταση κατά της Αρχής.
Ειδικότερα, κατά τη διάρκεια τροχονομικού ελέγχου, ο 26χρονος, κινούμενος με Ι.Χ. φορτηγό, αρνήθηκε να συμμορφωθεί σε σήμα στάσης των ένστολων αστυνομικών και ανέπτυξε ταχύτητα κάνοντας ελιγμούς, προκειμένου να αποφύγει τον έλεγχο.
Ακολούθως, όταν οι αστυνομικοί ακινητοποίησαν το όχημα του 26χρονου, εκείνος αντιστάθηκε κατά τη σύλληψή του, ενώ σε έρευνα που του έγινε βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε ένα μαχαίρι με μήκος λάμας -9- εκατοστών.
Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Μυτιλήνης.
Διαβάστε επίσης
Άρθρα απο την ίδια κατηγορία
Σκάλa Καλλονής: Κλειστός ξανά δρόμος από τον όγκο του νερού – Επικίνδυνη η διέλευση
Νέο πρόβλημα στην κυκλοφορία καταγράφεται στη Σκάλα Καλλονής, καθώς ο δρόμος στην είσοδο του χωριού...
Μυτιλήνη: Σύλληψη με το σπρέι στο χέρι: 28χρονος «καλλιτέχνης» κατέληξε στο τμήμα...
Με χειροπέδες κατέληξε η νυχτερινή «καλλιτεχνική - επαναστατική » έμπνευση ενός 28χρονου στη...
Συνελήφθη στη Μυτιλήνη με παράνομο κυνηγετικό όπλο – Χειροπέδες από την Ομάδα ΔΙ.ΑΣ.
Συνελήφθη, χθες (03-02-2026) στη Μυτιλήνη, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ...
Τρελή πορεία στη Μυτιλήνη: Χτύπησε δύο φορές, το ’βαλε στα πόδια και πήγαινε… ανάποδα!
Δύο τροχαία, εγκατάλειψη, STOP στον αέρα και κόντρα σε μονόδρομο – χειροπέδες σε οδηγό στη Μυτιλήνη...
Τα πιο διαβασμένα της εβδομάδας
Τελευταίες ειδήσεις
Όλες οι προσεχείς εκδηλώσεις