Αστυνομικό Ρεπορτάζ

07/02/2020 - 06:10

Μάχη για να κρατηθούν ανοιχτοί οι δρόμοι στην περιοχή της Αγιάσου - Ενημέρωση για Δυτική Λέσβο

Από το μεσημέρι η Πολιτική Προστασία του Δήμου Μυτιλήνης με Επικεφαλής τον Εντεταλμένο Μιχάλη Φραντζέσκο μαζί με τον Αντιδήμαρχο Γιάννη Άνεμο και την Πρόεδρο του χωριού Διαμάντω Ρουγκέλη, δίνουν μάχη προκειμένου να κρατηθούν ανοικτοί οι δρόμοι πρόσβασης προς την Αγιάσο αλλά και στην ευρύτερη περιοχή. Κάποια προβλήματα στην περιοχή Αμπελικού αντιμετωπίστηκαν επιτυχώς, με την βοήθεια του προέδρου του χωριού Γιώργου Κουρουλή και του παπά Στρατή.

Ο Εντεταλμένος της Πολιτικής Προστασίας μαζί με προσωπικό και μηχανήματα παρέμειναν καθόλη τη διάρκεια της βραδιάς στην περιοχή προκειμένου ν΄ αντιμετωπίσουν τα όποια προβλήματα δημιουργηθούν από την έντονη χιονόπτωση.

 Υπενθυμίζουμε  ότι σήμερα Παρασκευή 7 Φεβρουαρίου θα είναι κλειστά τα σχολεία της Αγιάσου.

--

858

Από την Πολιτική Προστασία του Δήμου Δυτικής Λέσβου συνιστάται προσοχή στους οδηγούς κατά τις πρώτες αυριανές πρωινές ώρες στις μετακινήσεις τους, γιατί ο παγετός καραδοκεί.

Βέβαια και πάρα το ότι δεν παρατηρήθηκαν έντονες χιονοπτώσεις, υπό την εποπτεία του Αντιδημάρχου Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Ιορδάνη Ιορδάνου, από νωρίς σήμερα το μεσημέρι ρίχτηκε προληπτικά αλάτι στο οδικό δίκτυο και ειδικότερα σε περιοχές που πάντα εγκυμονούν κινδύνους: Στη Βατουσα, στην Κλειου, στην Καπη, στη Ναπη, στην Πελοπη και στο Μανταμαδο.

Μοιράσου το άρθρο!