Αστυνομικό Ρεπορτάζ

28/02/2012 - 09:47

Μεγάλη διάρρηξη στο Ταξιάρχη Μανταμάδου Λέσβου

href="/lesvosnews.net/sites/default/files/2012/02/matamados.jpg">

up date  ΔΕΙΤΕ:

Αποκαλυπτικό Βίντεο από την κλοπή στο Ταξιάρχη Λέσβου – Δηλώσεις του ιερέα

Σύμφωνα με πληροφορίες του Lesvosnews.net  σήμερα το πρωί διαπιστώθηκε μεγάλη διάρρηξη  στο Ταξιάρχη Μαντάμαδου Λέσβου.

Άγνωστος δράστης ή αγνωστοι δράστες διέρρηξαν την πίσω πόρτα   και αφού εισήλθαν στον ιερό ναό έσπασαν τις 4 από τις 10 προθήκες με τα αφιερώματα πιστών. Τα αφιέρωμα  που αφαίρεσαν  (κυρίως κοσμήματα σε ασήμι και χρυσό ) από τις 4 προθήκες είναι μεγάλης αξίας και η αστυνομία από το πρωί ερευνά την υπόθεση χωρίς μέχρι στιγμής να υπάρχουν ικανοποιητικά ευρήματα για την ταυτότητα του δράστη ή των δραστών.

Ο χρόνος της  διάρρηξης  τοποθετείται  τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα (28-02-2012).

Αξίζει να τονιστεί ότι τα αφιερώματα στον Ταξιάρχη Μανταμάδου είναι από πιστούς από όλη το κόσμο  που εκπληρώνουν με αυτό το τρόπο το  τάμα τους.

 

 

 Το  δελτίο τύπου της Αστυνομία αναφέρει:

Κλοπή στην Ιερή Μονή Παμμεγίστων Ταξιαρχών, στην περιοχή του Μανταμάδου Λέσβου.   

 

Σήμερα (28-02-2012) το πρωί, καταγγέλθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα Αγίας Παρασκευής Λέσβου, κλοπή στην Ιερή Μονή Παμμεγίστων Ταξιαρχών, στην περιοχή του Μανταμάδου Λέσβου.  

Τις πρώτες πρωινές ώρες της ίδιας ημέρας, άγνωστοι δράστες, αφού εισήλθαν  αρχικά στον προαύλιο χώρο της Μονής, μπήκαν στον Ιερό Ναό, παραβιάζοντας με διαρρηκτικά εργαλεία βοηθητική είσοδο και αφαίρεσαν χρυσά κοσμήματα και αντικείμενα απροσδιόριστης μέχρι στιγμής αξίας, τα οποία αποτελούσαν αφιερώματα και τάματα των προσκυνητών.

Προανάκριση διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Αγίας Παρασκευής.

 

Μοιράσου το άρθρο!