Αστυνομικό Ρεπορτάζ

11/03/2024 - 14:45

Μεθυσμένοι οδηγοί στη Μυτιλήνη, οδηγοί χωρίς δίπλωμα

Συνελήφθησαν τέσσερα (4) άτομα στη Λέσβο, για παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας

Συνελήφθησαν, κατά την προηγούμενη εβδομάδα στη Λέσβο, από αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Μυτιλήνης, της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) του Αστυνομικού Τμήματος Μυτιλήνης και της Ομάδας Ελέγχου και Πρόληψης Τροχαίων Ατυχημάτων (Ο.Ε.Π.Τ.Α.), τέσσερα (4) άτομα, για παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας, καθώς και για το αδίκημα της απείθειας κατά περίπτωση.

 

Ειδικότερα, στο πλαίσιο αστυνομικών ελέγχων:

  • Την 04-03-2024 στη Μυτιλήνη, ημεδαπός διαπιστώθηκε ότι οδηγούσε δίκυκλο μοτοποδήλατο, στερούμενος άδειας ικανότητας οδήγησης για το συγκεκριμένο όχημα.

 

  • Την 06-03-2024 στη Μυτιλήνη, ανήλικος ημεδαπός διαπιστώθηκε ότι οδηγούσε δίκυκλο μοτοποδήλατο, στερούμενος άδειας ικανότητας οδήγησης. Για την υπόθεση αυτή συνελήφθησαν και οι γονείς του ανηλίκου, για το αδίκημα της παραμέλησης εποπτείας ανηλίκου.

 

  • Την 07-03-2024 στο οδικό δίκτυο Μυτιλήνης - Καλλονής, ημεδαπός οδηγώντας δίκυκλη μοτοσικλέτα αρνήθηκε να συμμορφωθεί σε σήμα στάσης αστυνομικών, ενώ όπως διαπιστώθηκε ακολούθως στερούταν άδειας ικανότητας οδήγησης για το συγκεκριμένο όχημα.

 

  • Προχθές (09-03-2024) στο οδικό δίκτυο Μυτιλήνης - Καλλονής, άνδρας αλλοδαπής καταγωγής διαπιστώθηκε ότι οδηγούσε Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο, στερούμενος άδειας ικανότητας οδήγησης και βρισκόμενος υπό την επήρεια αλκοόλ κατά την οδήγηση του οχήματος. 

Προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Τροχαίας Μυτιλήνης.

Μοιράσου το άρθρο!