Μυτιλήνη: 21χρονος συνελήφθη με μισό κιλό χασίς στο υπνοδωμάτιό του – Κατηγορείται για διακίνηση ναρκωτικών

SHARE

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟ

Χρόνος ανάγνωσης :
1'

Στη Μυτιλήνη, οι αστυνομικές αρχές πέρασαν χειροπέδες σε έναν 21χρονο ημεδαπό, ο οποίος κατηγορείται για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών.

Η σύλληψη πραγματοποιήθηκε σήμερα, Παρασκευή (19/09/2025), από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Μυτιλήνης, έπειτα από στοχευμένη επιχείρηση.

Κατά τη διάρκεια έρευνας, που έγινε παρουσία δικαστικού λειτουργού, σε οικία όπου διέμενε ο νεαρός, εντοπίστηκε στο υπνοδωμάτιό του και κατασχέθηκε ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης (χασίς) συνολικού βάρους 488 γραμμαρίων.

Από την προανάκριση προέκυψε ότι ο δράστης είχε σκοπό να διαθέσει την ποσότητα σε τρίτους, αποκομίζοντας οικονομικό όφελος.

Την προανάκριση για την υπόθεση διενεργεί το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Μυτιλήνης, ενώ ο συλληφθείς αναμένεται να οδηγηθεί στη Δικαιοσύνη.

SHARE

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟ

Διαβάστε επίσης
Άρθρα απο την ίδια κατηγορία
Όλες οι προσεχείς εκδηλώσεις