Αστυνομικό Ρεπορτάζ

29/11/2012 - 11:39

Μυτιλήνη: 4 κιλά χασίς, 4 συλλήψεις, 3 κλεμμένα οχήματα !!

Μυτιλήνη: 4 κιλά χασίς, 4 συλλήψεις, 3 κλεμμένα οχήματα  !!

Μυτιλήνη: 4 κιλά χασίς, 4 συλλήψεις, 3 κλεμμένα οχήματα  !!

Συνελήφθησαν, χθες (28-11-2012) το απόγευμα στη Μυτιλήνη, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Μυτιλήνης, τέσσερα (4) άτομα (2 άνδρες και 2 γυναίκες), ηλικίας 39, 31, 42 και 29 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για διακίνηση ναρκωτικών ουσιών.

Ειδικότερα, χθες το μεσημέρι, μετά από αξιοποίηση πληροφοριών και μεθοδευμένη έρευνα, εντοπίστηκε στη Μυτιλήνη, Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο, στο οποίο επέβαιναν οι δύο ανωτέρω άνδρες, στην κατοχή των οποίων βρέθηκε και κατασχέθηκε ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης (χασίς), συνολικού βάρους 1.015 γραμμαρίων.

Από την αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι, ο 39χρονος από κοινού με τον 31χρονο είχαν προμηθευτεί την παραπάνω ποσότητα των ναρκωτικών, από την 42χρονη.

Σε έρευνα που ακολούθησε, σε οικία όπου διέμεναν, η 42χρονη και η 29χρονη, στη Μυτιλήνη, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

•    1 ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας
•    το χρηματικό ποσό των 1900 ευρώ, το οποίο προερχόταν από πώληση ναρκωτικών ουσιών
•    3 κινητά τηλέφωνα

Οι δύο γυναίκες, είχαν επιπλέον κρύψει σε παρακείμενο της οικίας τους, εγκαταλελειμμένο κτίσμα, τρείς (3) αυτοσχέδιες νάιλον συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη (χασίς), συνολικού βάρους 3.082 γραμμαρίων, οι οποίες εντοπίστηκαν με τη συνδρομή αστυνομικού σκύλου και κατασχέθηκαν.


Στο πλαίσιο των ερευνών, βρέθηκαν επίσης και κατασχέθηκαν:

•    1 Ι.Χ. φορτηγό όχημα
•    1 δίκυκλη μοτοσικλέτα
•    2 ακόμη κινητά τηλέφωνα

Τα 2 προαναφερόμενα αυτοκίνητα έφεραν πινακίδες κυκλοφορίας αμφιβόλου γνησιότητας και από την έρευνα προέκυψε ότι, τόσο αυτά όσο και η δίκυκλη μοτοσικλέτα, ήταν κλεμμένα.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Μυτιλήνης, ενώ την προανάκριση και τις έρευνες διενεργεί το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Μυτιλήνης.
 

Μοιράσου το άρθρο!