Αστυνομικό Ρεπορτάζ

25/11/2022 - 20:11

Μυτιλήνη: Στο δρόμο είχε 1,7 γραμ. χασίς , στο σπίτι του 18,1 γραμ. χασίς και 1.220 ευρώ

Συνελήφθη ημεδαπός στη Μυτιλήνη, για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών/// Κατασχέθηκαν -19,8- γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης (χασίς), το χρηματικό ποσό των -1.220- ευρώ και ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας

Συνελήφθη, σήμερα (25-11-2022) στη Μυτιλήνη, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Μυτιλήνης, ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε ποινική δικογραφία για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών.

Ειδικότερα, μετά από κατάλληλη αξιολόγηση και αξιοποίηση στοιχείων, εντοπίστηκε ο δράστης σε δημοτική οδό στην παραπάνω περιοχή και στο πλαίσιο αστυνομικού ελέγχου, διαπιστώθηκε ότι είχε στην κατοχή του αυτοσχέδια συσκευασία με ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης (χασίς), βάρους -1,7- γραμμαρίων και ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας.

Σε έρευνα που ακολούθησε στην οικία του συλληφθέντα, παρουσία δικαστικού λειτουργού και με τη συνδρομή του αστυνομικού σκύλου «KULLO», βρέθηκαν επίσης, τέσσερις (4) αυτοσχέδιες συσκευασίες με ποσότητες ακατέργαστης κάνναβης (χασίς), συνολικού βάρους -18,1- γραμμαρίων, καθώς και το χρηματικό ποσό των -1.220- ευρώ.

Κατά την περαιτέρω διερεύνηση της υπόθεσης προέκυψε ότι, οι παραπάνω ποσότητες ναρκωτικών προορίζονταν για διάθεση σε τρίτους έναντι χρηματικής αμοιβής.

Τα ναρκωτικά, η ζυγαριά ακριβείας και το χρηματικό ποσό κατασχέθηκαν, ενώ την προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Μυτιλήνης.

Μοιράσου το άρθρο!