Αστυνομικό Ρεπορτάζ

26/08/2013 - 13:17

Μυτιλήνη: βουτιά στο κενό για κοριτσάκι - Συνελήφθη η μητέρα

>up date Ανακοίνωση Αστυνομικής Δ/νσης Λέσβου

 

Από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Μυτιλήνης διενεργείται προανάκριση για τον τραυματισμό μίας ανήλικης αλλοδαπής στη Μυτιλήνη.

Ειδικότερα, χθες (25-08-2013) το βράδυ, το ανήλικο κοριτσάκι βρέθηκε από διερχόμενους τραυματισμένο έξω από την οικία του στη Μυτιλήνη.

Η 21χρονη αλλοδαπή, μητέρα της ανήλικης, συνελήφθη από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Μυτιλήνης και σε βάρος της σχηματίστηκε δικογραφία για έκθεση του παιδιού της σε κίνδυνο.

Τα αίτια και οι συνθήκες του ατυχήματος διερευνώνται.




Στο πεζοδρόμιο της οδού Ελευθερίου Βενιζέλου στην καρδιά της Μυτιλήνης βρέθηκε αιμόφυρτο χθες γύρω στις 10 το βράδυ ένα κοριτσάκι το οποίο έπεσε από τον τρίτο όροφο πολυκατοικίας, χωρίς να έχει γίνει αντιληπτό από τη μητέρα του!

Το ηλικίας μόλις 2,5 ετών κορίτσι βρήκαν στο δρόμο αιμόφυρτο περαστικοί που ειδοποίησαν αστυνομία και ΕΚΑΒ. Το κοριτσάκι νοσηλεύεται με ελαφρά τραύματα εκτός κινδύνου στο Νοσοκομείο Μυτιλήνης αφού όπως φαίνεται σώθηκε από θαύμα πέφτοντας από τόσο μεγάλο ύψος. Σήμερα το πρωί εξετάζεται από ιατροδικαστή προκειμένου να διαπιστωθούν οι ακριβής συνθήκες τραυματισμού του. Η Μολδαβή  μητέρα του ηλικίας 20 -21 ετών , η οποία υποστήριξε ότι  δεν είχε αντιληφθεί ότι το παιδί είχε πέσει από το μπαλκόνι του διαμερίσματός τους στο κενό, συνελήφθη και παραμένει φρουρούμενη στο πλευρό του παιδιού στο Νοσοκομείο .
 

 

πηγη: LesvosRepοrt.gr

 

 

Μοιράσου το άρθρο!