Αστυνομικό Ρεπορτάζ

23/04/2012 - 07:32

Ναρκωτικά πίσω από το διπλό έγκλημα στη Λέσβο

yle="text-align:justify;">Σε ξεκαθάρισμα λογαριασμών από υποθέσεις ναρκωτικών αποδίδει η Ασφάλεια το φρικιαστικό διπλό έγκλημα που αποκαλύφθηκε σε αγροτική περιοχή στα Κεραμειά της Λέσβου, με θύματα έναν 30χρονο Έλληνα από το Λεπέτυμνο που κατοικούσε στη Μυτιλήνη και έναν 39χρονο Αλβανό που ζούσε στην περιοχή της Μόριας.

      
Οι δύο άνδρες, που ήταν οικοδόμοι, φέρονται να είχαν εμπλακεί στο παρελθόν σε διακίνηση ναρκωτικών. Μάλιστα στο χωριό του δεύτερου είχε γίνει γνωστό ότι οι αστυνομικοί τον αναζητούσαν για να τον συλλάβουν. Όταν, όμως, εξαφανίστηκε την Πέμπτη μαζί με τον Έλληνα φίλο του, τα συγγενικά τους πρόσωπα φοβήθηκαν ότι μπορεί να είχαν πέσει θύματα εγκληματικής ενέργειας και ζήτησαν βοήθεια από την Αστυνομική Διεύθυνση Λέσβου!
      
Η έρευνα στο μισοκαμένο αγροτικό φορτηγάκι συνεχίζεται, με την ελπίδα ότι θα βρεθεί κάποιο στοιχείο που θα οδηγήσει στους δολοφόνους που πιθανότατα ήταν περισσότεροι από ένας. Οι δύο άνδρες έφεραν τραύματα από πυροβόλο όπλο που εξετάζεται αν ήταν το ίδιο, ενώ ο δολοφόνος ή οι δολοφόνοι περιέλουσαν με εύφλεκτο υγρό το φορτηγάκι μέσα και έξω και έβαλαν φωτιά, μάλλον για να εξαφανίσουν τα ίχνη τους.
 
πηγη: Πρώτο Θέμα

Μοιράσου το άρθρο!