Αστυνομικό Ρεπορτάζ

11/01/2019 - 18:50

Νέα διάσταση στην υπόθεση ξυλοδαρμού στην Αγιάσο

yle="text-align: justify;">Νέα στοιχεία για την υπόθεση ξυλοδαρμού στην Αγιάσο πριν από μερικές ημέρες.
Το περιστατικό αποκάλυψε την υποστελέχωση  του Αστυνομικού Τμήματος Αγιάσου καθώς το μοναδικό περιπολικό που είχε βάρδια μαζί με δύο άνδρες ήταν στην περιοχή του Πολιχνίτο σε άλλο συμβάν.  Έτσι ο τρίτος Αστυνομικός που είχε βάρδια παρέμενε στο Αστυνομικό Τμήμα Αγιάσου και δεν μπορούσε να επιληφθεί της συμπλοκής που ήταν σε εξέλιξη  έξω από καφενείο του χωριού.


Η υπόθεση έχει πάρει το δρόμο της δικαιοσύνης καθώς και οι δύο εμπλεκόμενες πλευρές έχουν καταθέσει μηνύσεις.


Όλα ξεκίνησαν αργά το βράδυ του Σαββάτου (5 Ιανουαρίου 2019) σε εκδήλωση κοπής πίτας σε καφενείο της Αγιάσου.

Στο προηγούμενο ρεπορτάζ είχαμε παρουσιάσει στοιχεία κυρίως  από την πλευρά του 42χρονου που κατέληξε στο Νοσοκομείο Μυτιλήνης.


Σύμφωνα με τη μαρτυρία της άλλης πλευράς ο 42χρονος και ενώ βρισκόταν μόνος  στην εκδήλωση  προκαλούσε με διάφορες χειρονομίες το νεαρό 20χρονο. Επειδή ο 42χρονος είχε εμπλακεί και άλλες φορές σε επεισόδια ο 20χρονος φοβήθηκε και κάλεσε τους γονείς του να έρθουν στην εκδήλωση. Λίγη ώρα έφθασαν οι γονείς του και τότε ο 42χρονος συνέχισε την προκλητική συμπεριφορά προς τον 46χρονο πατέρα του νεαρού. Η σύζυγος του 46χρονου έκανε τότε την πρώτη κλήση προς το Αστυνομικό Τμήμα Αγιάσου ευημερώντας για ότι γινόταν. Λίγο αργότερα ο 46χρονος αναγκάστηκε να μετακινήσει το όχημά του καθώς εμπόδιζε. Η νέα θέση του οχήματος είχε ως αποτέλεσμα να  αποκλείσει το όχημα του 42χρονου.  Αυτό ενδεχομένως να ήταν η σπίθα καθώς λίγο μετά ο 42χρονος θέλησε να χτυπήσει τον 46χρονο. Αμέσως έσπευσε ο νεαρός γιος του 46χρονου αλλά αντιμετωπίζοντας πρόβλημα υγείας είχε λιποθυμικό επεισόδιο μέσα στο χώρο του καφενείου. Τότε οι δύο άνδρες 46χρονος και 42χρονος συνέχισαν τον καβγά τους έξω από το καφενείο με αποτέλεσμα τον τραυματισμό και των δύο.


Ο 42χρονος μετά την παρέμβαση των θαμώνων απομακρύνθηκε από το χώρο του συμβάντος και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στη Μυτιλήνη καθώς εκτός από το τραυματισμό ήταν και σε κατάσταση μέθης με βάση τη μαρτυρία της οικογενείας του νεαρού.

Μοιράσου το άρθρο!