Αστυνομικό Ρεπορτάζ

20/04/2020 - 17:03

Ντελαπάρισε αυτοκίνητο και στην Χρυσομαλλούσα Μυτιλήνης (φωτο)

Εκτός από τη σημερινή ανατροπή αυτοκινήτου που είχαμε στο δρόμο προς τα Λουτρά ακόμη ένα ντελαπάρισμα σημειώθηκε ανήμερα του Πάσχα στην πυκνοκατοικημένη περιοχή της Χρυσομαλλούσας στη Μυτιλήνη.

Συγκεκριμένα Ι.Χ. αυτοκίνητο την Κυριακή 19 Απριλίου στη διασταύρωση με Ασκληπιού κάτω από άγνωστες συνθήκες ανατράπηκε προκαλώντας σοκ στους κατοίκους της περιοχής. Ευτυχώς o απολογισμός ήταν μόνο υλικές ζημιές. 

Ας είμαστε όλοι μας προσεκτικοί, οι άδειοι δρόμοι της πόλης κρύβουν πάντα παγίδες. 

Η φωτογραφία είναι του Γιώργου Κουτλή. 

Πριν από μερικές ημέρες ο γνωστός οδηγός αγώνων αυτοκινήτου Ιαβέρης είχε επισημάνει ότι μετά από μία περίοδο που οι περισσότεροι οδηγοί έμειναν στο σπίτι, θα υπάρξει «φρενίτιδα των εγκλεισμένων στο σπίτι άθλιων οδηγών, οι οποίοι και υπό το κράτος, ανύπαρκτου και απαράδεκτου ελέγχου τροχαίων εγκλημάτων με πρόθεση, θα αλληλοσπαραχθούν και θα αλληλοεξοντωθούν, οδηγώντας σε υπερ-πολλαπλάσιο αριθμό θυμάτων νέων ανθρώπων και γιγαντώνοντας έτσι το φριχτό δημογραφικό της χώρας».

Τέλος στέλνει και το μήνυμα ότι «προέχει η προστασία της ζωής, της υγείας και της ακεραιότητας από την τυπική επίδειξη της ατομικής άδειας κυκλοφορίας. Το θέμα δεν είμαι μόνο το "Μένουμε Σπίτι" αλλά και το "Γυρίζουμε Σπίτι" που στοχεύει να αντιμετωπίσει τα τροχαία εγκλήματα, τα οποία κάθε 45 ημέρες (στατιστικά) σκοτώνουν, σακατεύουν και αφήνουν βαριά ανάπηρους 270 νέους ανθρώπους, που δεν θα γεννήσουν 135 παιδιά. Σύνολο δηλαδή σε ενάμιση μήνα τουλάχιστον 405 Ελληνόπουλα».
 

Μοιράσου το άρθρο!