Αστυνομικό Ρεπορτάζ

12/03/2016 - 13:51

Νυχτερινές συλλήψεις σε καταστήματα της Μυτιλήνης

yle="text-align: justify;">Σήμερα (12-03-2016) τις πρώτες πρωινές ώρες, συνελήφθησαν στην πόλη της Μυτιλήνης, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Μυτιλήνης, τρία άτομα (2 άνδρες και 1 γυναίκα), ηλικίας 35, 53 και 20 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκαν δικογραφίες, για παραβάσεις σχετικές με τη λειτουργία καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος. 

Πιο συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια ελέγχου σε κατάστημα ιδιοκτησίας του 35χρονου, διαπιστώθηκε ότι σε αυτό, είχαν τεθεί σε λειτουργία μουσικά όργανα, χωρίς άδεια της αρμόδιας Αρχής και της Α.Ε.Π.Ι. (Ανώνυμη Εταιρεία Πνευματικής Ιδιοκτησίας), ενώ η ένταση τους υπερέβαινε τα επιτρεπόμενα όρια. 
Επίσης, σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε σε κατάστημα ιδιοκτησίας του 53χρονου, διαπιστώθηκε ότι ο ιδιοκτήτης  απασχολούσε ως υπάλληλο στο κατάστημα την 20χρονη, η οποία στερούταν βιβλιαρίου υγείας, ενώ σε αυτό- λειτουργούσαν μουσικά όργανα, η ένταση των οποίων υπερέβαινε τα επιτρεπόμενα όρια, χωρίς άδεια από την Α.Ε.Π.Ι. (Ανώνυμη Εταιρεία Πνευματικής Ιδιοκτησίας).
Διενεργείται προανάκριση.
 

Μοιράσου το άρθρο!