Αστυνομικό Ρεπορτάζ

14/05/2021 - 16:05

Ο οδηγός εγκατέλειψε την γυναίκα που τραυματίστηκε θανάσιμα

Νέα διάσταση παίρνει το χθεσινό τροχαίο δυστύχημα στα Θέρμα καθώς όπως αποκαλύπτεται ο οδηγός εγκατέλειψε την 62χρονη γυναίκα που έχασε τη ζωή της. Υπενθυμίζουμε  ότι το αυτοκίνητο που οδηγούσε 60χρονος υπήκοος Αλβανίας  ενεπλάκη στο τροχαίο με το δίκυκλο που οδηγούσε η γυναίκα που έχασε τη ζωή της 62 ετών ενώ και τα δύο οχήματα κινούνταν στο ίδιο ρεύμα κυκλοφορίας.

 

Η ανακοίνωση της Αστυνομικής Δ/νσης Λέσβου αναφέρει: 

Από το Τμήμα Τροχαίας Μυτιλήνης διενεργείται προανάκριση για οδικό τροχαίο ατύχημα, που έλαβε χώρα χθες (13-05-2021), στην Ε.Ο. Μυτιλήνης – Καλλονής στη Λέσβο (στο ύψος της περιοχής Θέρμα).

Ειδικότερα και σύμφωνα με τα στοιχεία της έρευνας, στο συγκεκριμένο περιστατικό ενεπλάκησαν, Ι.Χ. φορτηγό όχημα οδηγούμενο από αλλοδαπό και δίκυκλο μοτοποδήλατο που οδηγούσε ημεδαπή, ενώ κατά τον χρόνο του συμβάντος τραυματίστηκε θανάσιμα η οδηγός του δικύκλου.

Κατά την εξέλιξη της έρευνας, διακριβώθηκε ότι ο οδηγός του φορτηγού εγκατέλειψε με το όχημά του τον τόπο του τροχαίου ατυχήματος, χωρίς να προβεί στις προβλεπόμενες από τη νομοθεσία ενέργειες. Ο προαναφερόμενος συνελήφθη και σε βάρος του σχηματίστηκε ποινική δικογραφία.

Τα αίτια και οι συνθήκες του ατυχήματος διερευνώνται.

Μοιράσου το άρθρο!