Αστυνομικό Ρεπορτάζ

15/04/2019 - 15:03

O σκύλος σταμάτησε 29χρονη με ναρκωτικά στη Μυτιλήνη

Συνεχίζονται οι επιτυχίες της Λιμενικής Αρχής στη Μυτιλήνη. Οι άνδρες του Λιμενικού μαζί με το σκύλο ανίχνευσης κάνουν εξαιρετική δουλειά.

Στη σύλληψη μιας 29χρονης ημεδαπής προέβησαν, πρωινές ώρες σήμερα, στελέχη της Περιφερειακής Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών και του Κλιμακίου Ειδικών Αποστολών του Κεντρικού Λιμεναρχείου Μυτιλήνης, για παράβαση του Νόμου 4139/13 περί εξαρτησιογόνων ουσιών.

Συγκεκριμένα, σε έλεγχο που διενεργήθηκε κατά την αποβίβαση από Ε/Γ – Ο/Γ πλοίο στο λιμάνι της Μυτιλήνης και μετά από ένδειξη αστυνομικού σκύλου ανίχνευσης ναρκωτικών ουσιών Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., η ανωτέρω βρέθηκε να κατέχει εντός των ενδυμάτων της, μία χάρτινη συσκευασία περιέχουσα κατεργασμένη κάνναβη βάρους δεκαέξι εκατοστών του γραμμαρίου (0,16gr), ενώ  σε περαιτέρω έλεγχο που διενεργήθηκε στις αποσκευές της, βρέθηκαν επιμελώς κρυμμένες εντός κυτίου με σκεύασμα πρωτεΐνης, δύο πλαστικές συσκευασίες περιέχουσες κατεργασμένη κάνναβη, συνολικού βάρους τριάντα τεσσάρων γραμμαρίων και δεκαοκτώ εκατοστών του γραμμαρίου (34,18gr) και μία πλαστική συσκευασία περιέχουσα φυτικά αποσπάσματα κάνναβης βάρους επτά γραμμαρίων και είκοσι έξι εκατοστών του γραμμαρίου (7,26gr). 

Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Μυτιλήνης που διενεργεί την προανάκριση,  κατασχέθηκε ένα κινητό τηλέφωνο και η ανωτέρω ποσότητα ναρκωτικών ουσιών.

Μοιράσου το άρθρο!