Αστυνομικό Ρεπορτάζ

02/01/2023 - 09:18

Παραμονή πρωτοχρονιάς με τους Συνοριοφύλακες Λέσβου

Το Διοικητικό Συμβούλιο και τα μέλη της Ένωσης Συνοριακών Φυλάκων Ν. Λέσβου – Ε.Σ.ΦΥ.Λ. εύχονται σε όλο το κόσμο Χρόνια Πολλά και Ευτυχισμένο το Νέο Έτος. Έχει γίνει πλέον θεσμός η αλλαγή του Χρόνου να μας βρίσκει με τους Συναδέλφους μας, που υπηρετούν το καθήκον μακριά από τα οικεία τους πρόσωπα αυτές τις Άγιες μέρες των Χριστουγέννων.

Η Ένωση μας επεφύλασσε για τη Παραμονή της Πρωτοχρονιάς, εκπλήξεις στους Συναδέλφους, καθώς μοιράστηκαν γεύματα σε όλους τους υπηρετούντες συναδέλφους μας , μέσω ανοιχτού μπουφέ ή dinner boxes σε όλα τα σημεία που εκτελούν υπηρεσία οι Έλληνες Συνοριακοί Φύλακες της Λέσβου.

 

Εν συνεχεία, κόψαμε εθιμοτυπικά τη Πρωτοχρονιάτικη Βασιλόπιτα και μοιράστηκαν τα δώρα στους τυχερούς που έτυχαν τα φλουριά.

Ευχόμαστε στους Συναδέλφους: Γεώργιο Καλογερέλη, Δημήτριο Ματζουράνη, Γεώργιο Κουτσούκη και Παναγιώτη Βασλά να είναι πάντα καλότυχοι.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε την επιχείρηση VIA VAI STREET FOOD, τον κ. Αχαμνό και το προσωπικό για την άψογη εξυπηρέτηση και τα νοστιμότατα εδέσματα που ετοίμασαν για το Πρωτοχρονιάτικό μπουφέ.

 

Τέλος, θα θέλαμε να ευχηθούμε σε όλους τους Συναδέλφους της Ελληνικής Αστυνομίας, των υπολοίπων Σωμάτων Ασφαλείας και Ενόπλων Δυνάμεων που φρουρούν αδιάκοπα τα Σύνορα μας, μία Χρονιά γεμάτη Υγεία, με υπομονή και επιμονή να υπηρετούν με αυταπάρνηση την πατρίδα σε όλα τα μέτωπα και σεβασμό προς τους πολίτες και τις Δημοκρατικές αξίες.

Δίπλα στο Συνάδελφο!

Με τιμή,

Για το Διοικητικό Συμβούλιο Ε.Σ.ΦΥ.Λ.

Πρόεδρος: Μάριος Τζαγκατζής

Γεν. Γραμματέας: Σταματία Βουλγαρέλλη

Μοιράσου το άρθρο!