Αστυνομικό Ρεπορτάζ

13/12/2019 - 14:40

"Παράξενο" ποδήλατο στο λιμάνι της Μυτιλήνης (φωτο)

  Στη σύλληψη ενός (01) αλλοδαπού, προέβησαν πρωινές ώρες της 13-12-19, στελέχη της Περιφερειακής Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Κεντρικού Λιμεναρχείου Μυτιλήνης μετά του σκύλου ανίχνευσης ναρκωτικών ουσιών Κ-9  ‘ΚΥΜ’ και την συνδρομή Κ.Ε.Α υπηρεσίας μας, για παράβαση του Νόμου περί εξαρτησιογόνων ουσιών.

Συγκεκριμένα, κατά τη διενέργεια ελέγχων με τον κατάπλου Ε/Γ-Ο/Γ επιβατηγού πλοίου προερχόμενο από Πειραιά-Χίο στο λιμένα Μυτιλήνης μετά από αξιολόγηση πληροφοριών, εντοπίστηκε ο εν λόγω Σύριος υπήκοος και σε έλεγχο που του διενεργήθηκε  βρέθηκαν εντός του σκελετού ποδηλάτου ιδιοκτησίας του που οδηγουσε, να έχει επιμελώς αποκρύψει ,ΕΠΤΑ (07) ανισοβαρείς πλαστικές συσκευασίες  περιέχουσες φυτικά αποσπάσματα κάνναβης συνολικού καθαρού βάρους 930,00 γραμμ. Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Μυτιλήνης/Π.Ο.ΔΙ.Ν που διενεργεί την προανάκριση, κατασχέθηκε η ανωτέρω ποσότητα ναρκωτικών ουσιών και δυο (02) κινητά τηλέφωνα. 

Το προσδοκώμενο κέρδος από την ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης που κατασχέθηκε κυμαίνεται από  τέσσερις χιλιάδες ευρώ έως έξι χιλιάδες ευρώ περίπου.

Μοιράσου το άρθρο!