Αστυνομικό Ρεπορτάζ

24/02/2022 - 15:01

Πρωτοφανές περιστατικό στα Βασιλικά Λέσβου - Κατέστρεψαν 110 κλήματα από το αμπέλι του Προέδρου

 Ανακοίνωση από το Δίκτυο Κοινοτήτων Λέσβου

 

Αναγκαία η άμεση διαλεύκανση του περιστατικού προκλητικής καταστροφής αμπελιού στην Κοινότητα Βασιλικών.

 

--Το πρωτοφανές περιστατικό καταστροφής 110  κλημάτων, την νύχτα της Παρασκευής 18ης Φεβρουαρίου στη Κοινότητα Βασιλικών, έχει ανησυχήσει έντονα τους κατοίκους του Χωριού. Η προκλητική αυτή ενέργεια σε αμπέλι ιδιοκτησίας του συναδέλφου Προέδρου της Κοινότητας, αποτελεί βάρβαρη απειλή κάποιου δράστη για δικούς του ανεξήγητους λόγους. Κατά κοινή ομολογία ο συνάδελφος Πρόεδρος της Κοινότητας Βασιλικών, είναι ένας συνεννοήσιμος άνθρωπος, που προσπαθεί με διάλογο και πειθώ, να προωθεί την αντιμετώπιση των προβλημάτων του Χωριού του.

--Μετά από αυτό το καταστροφικό περιστατικό, υπάρχουν ανησυχίες για επανάληψη και σε άλλες ιδιοκτησίες, καθώς και για βίαιες συμπεριφορές.

---Ζητούμε την άμεση διαλεύκανση και αντιμετώπιση της περίεργης αυτής υπόθεσης, ώστε να επιστρέψει το ήρεμο και ειρηνικό κλίμα στην Κοινότητα. 

 

---

 

Το θέμα είχε αναδείξει η εφημερίδα  Τα ΝΕΑ της Λέσβου (ρεπορτάζ Σ. Σαμιώτης) με τίτλο "Μαφιόζικη προειδοποίηση στον Μάκη Γαβαλά".  Η εφημερίδα χαρακτηριστικά είχε αναφέρει : "Με μαφιόζικη προειδοποίηση παρομοιάζεται από το Σάββατο το πρωτοφανές χτύπημα για τα δεδομένα της Λέσβου σε καλλιεργήσιμη έκταση οινοποιήσιμων σταφυλιών, η οποία μάλιστα βρίσκεται κάτω από τον κεντρικό δρόμο των Βασιλικών"

Μοιράσου το άρθρο!