Αστυνομικό Ρεπορτάζ

16/11/2019 - 10:37

Σε βάθος 8 μέτρων η βουτιά θανάτου για τον 72χρονο στο λιμάνι της Μυτιλήνης

Η ανακοίνωση της Λιμενικής Αρχής για το τραγικό συμβάν που έγινε το πρωί της Παρασκευής 15-11-2019 στο λιμάνι της Μυτιλήνης

Πτώση Ι.Χ.Ε. οχήματος στη θάλασσα και θάνατος του οδηγού στη Μυτιλήνη

Ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή Μυτιλήνης, πρωινές ώρες χθες, για περιστατικό πτώσης Ι.Χ.Ε. οχήματος στη θαλάσσια περιοχή εντός του επιβατηγού λιμένα Μυτιλήνης, με μοναδικό επιβαίνοντα τον 72χρονο οδηγό του.

Άμεσα στο σημείο μετέβησαν στελέχη των Γραφείων Τροχαίας και Ασφάλειας του Κεντρικού Λιμεναρχείου Μυτιλήνης, στελέχη του Κλιμακίου Ειδικών Αποστολών Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., βοηθητικά φουσκωτά σκάφη δύο Πλοίων Ανοιχτής Θαλάσσης Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., η Πυροσβεστική Υπηρεσία, το ΕΚΑΒ και η Ελληνική Ομάδα Διάσωσης.

Στέλεχος του Κλιμακίου Ειδικών Αποστολών Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. έπεσε στη θάλασσα προκειμένου απεγκλωβίσει τον οδηγό με αρνητικά αποτελέσματα, ενώ στη συνέχεια πιστοποιημένος αυτοδύτης στέλεχος ΠΑΘ Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. και αυτοδύτης ΕΟΔ εντόπισαν το Ι.Χ.Ε. όχημα με τον ουρανό καθισμένο στο βυθό σε βάθος περίπου 8m και σε απόσταση περίπου 5m από το κρηπίδωμα, το οποίο ανελκύστηκε από γερανοφόρο όχημα χωρίς να προκληθεί θαλάσσια ρύπανση.

Ο 72χρονος οδηγός αφού απεγκλωβίστηκε, χωρίς τις αισθήσεις του, διακομίστηκε με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Μυτιλήνης όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του, ενώ από την οικεία Λιμενική Αρχή παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής.

Μοιράσου το άρθρο!