Αστυνομικό Ρεπορτάζ

03/06/2023 - 14:38

Σοκ στη Λέσβο - Αυτοκτόνησε o 28χρονος Νίκος - Πως εντοπίστηκε νεκρός

Παγωμάρα, σοκ και θλίψη επικρατεί εδώ και λίγη ώρα στην κεντρική Λέσβο από την είδηση του Θανάτου του 28χρονου Νίκου T. που είχε εξαφανιστεί από τα Παράκοιλα το απόγευμα της Πέμπτης (01 Ιουνίου).

Οι δικοί του άνθρωποι είχαν απλωθεί σε όλα τα μήκη και πλάτη να εκτοπίσουν το Νίκο ο οποίος από τις 19:00 το απόγευμα της Πέμπτης είχε εξαφανιστεί μιας και είχε κλείσει το κινητό του.

Στη συνέχεια για το παράξενο αυτό γεγονός της εξαφάνισης του είχαν ειδοποιηθεί και οι αρχές οι οποίες μέρα νύχτα έκαναν έρευνες με μεγάλη αστυνομική δύναμη.

Κάμερες ασφαλείας είχαν καταγράψει κινήσεις του λίγο πριν τις 19:00 ως που και χάθηκαν τα ίχνη του.

Σήμερα το πρωί drones είχαν κι αυτά μπει στις έρευνες εντοπισμού.

Τελικά λίγο μετά τις 12:30 βρέθηκε το αμάξι του και εκείνος νεκρός, σε βουνό στην Αχλαδερή.

Αμέσως έσπευσαν στο σημείο δυνάμεις και τμήματα της αστυνομικής διεύθυνσης για την συλλογή στοιχείων που μπορεί να τον οδήγησαν στην αυτοκτονία.

Η κοινωνία της κεντρικής Λέσβου είναι σοκαρισμένη, μουδιασμένη και θλιμμένη μιας και ήταν παιδί χαμηλών τόνων, κοινωνικός και δεν έδειχνε να αντιμετωπίζει προβλήματα.

Ο απαγχονισμός του ερευνάται ενώ πληροφορίες μας αναφέρουν πως είχε βρεθεί και στο σπίτι του σχοινί, δείγμα ότι σκεφτόταν καιρό την πράξη του αυτή.

Οι πηγές μας επίσης αναφέρουν πως είχε αφήσει σημείωμα το οποίο δεν θέλουμε για λόγους ευθιξίας και σεβασμού να αναφέρουμε ακόμη.

 

πηγη:

https://www.kalloninews.gr/. / Θεόφιλος Μυζικας

Μοιράσου το άρθρο!