Αστυνομικό Ρεπορτάζ

20/04/2023 - 18:46

Σοκ στη Μυτιλήνη - Του έριξε βενζίνη στο πρόσωπο και του έβαλε φωτιά

Με σοβαρά εγκαύματα που προκλήθηκαν από έμφλεκτο υλικό το οποίο έριξαν πάνω του εισήχθη στο νοσοκομείο Μυτιλήνης και νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση κατά πληροφορίες στην Εντατική ένας άνδρας της μέσης ηλικίας γνωστός επαγγελματίας της Μυτιλήνης από το χώρο της εστίασης.

Το περιστατικό αυτήν την ώρα βρίσκεται σε εξέλιξη καθώς ήδη έχει προσαχθεί στην αστυνομία η σύζυγός του και σχηματίζεται δικογραφία σε βάρος της καθώς οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο για οικογενειακό καβγά που είχε ως συνέπεια την άσχημη αυτή κατάληξη για τον άνδρα καθώς φέρεται να του έριξε η γυναίκα του βενζίνη στο πρόσωπο βάζοντας φωτιά και του προκάλεσε τον τραυματισμό.

Όσοι γνωρίζουν την οικογένεια έκαναν λόγο για καβγάδες που είχε το τελευταίο διάστημα εντονότερα το ζευγάρι κανείς όμως δεν περίμενε αυτήν την κατάληξη.

Ο άτυχος άνδρας που είναι ιδιαίτερα αγαπητό πρόσωπο στην τοπική κοινωνία βρίσκεται αυτήν την ώρα σε καταστολή στην Εντατική σε σταθερή κατάσταση ενώ σύμφωνα με μαρτυρίες συγγενών στα Νέα της Λέσβου, η σύζυγος είχε παθολογική ζήλια και μάλιστα αυτός ήταν και ο λόγος το ζευγάρι είχε συχνούς καυγάδες.

Σύμφωνα με νεώτερη μαρτυρία στελέχους της αυτοδιοίκησης που συνάντησε χθες Τετάρτη τον άτυχο επαγγελματία σε σούπερ μάρκετ της Μυτιλήνης «τον είδα και ήταν εμφανώς καταβεβλημένος και μου είπε ότι τα πράγματα δεν πήγαιναν καλά. Εγώ του έδωσα κουράγιο αλλά εκείνος μου είπε δεν μπορείς να με καταλάβεις, δεν είσαι στη θέση μου”.  Πού να το φανταζόμουν διαβάζοντας τώρα την είδηση στα Νέα της Λέσβου ότι θα είχε αυτή την κατάληξη σε λιγότερο από ένα εικοσιτετράωρο.

 

πηγη: 

https://nealesvou.gr/

Μοιράσου το άρθρο!