Αστυνομικό Ρεπορτάζ

21/01/2015 - 07:13

Σοκ στο Μόλυβο. Βρέθηκε κρεμασμένος στην επιχείρηση του !

yle="text-align: justify;">Σοκ έχει προκαλέσει η είδηση για την αυτοκτονία ενός επιχειρηματία από το Μόλυβο ο οποίος βρέθηκε νεκρός σε περιοχή της Εφταλούς.  Σύμφωνα με την εφημερίδα «Τα ΝΕΑ της Λέσβου» ο  67χρονος επιχειρηματίας βρέθηκε κρεμασμένος στην ταράτσα της επιχείρησης του από συγγενικό του πρόσωπο.
Σύμφωνα πάντα με την εφημερίδα «Τα ΝΕΑ της Λέσβου» η Αστυνομία έχει αποκλείσει το ενδεχόμενο της εγκληματικής ενέργειας καταλήγοντας στην πιθανότητα της αυτοκτονίας. Η ιατροδικαστική έκθεση μένει να επιβεβαιώσει αυτό το ενδεχόμενο.
Οι κάτοικοι του Μολύβου ήταν συγκλονισμένοι καθώς ο 67χρονος ήταν αγαπητό και γνωστό μέλος της τοπικής κοινωνίας.  Κάτοικοι αναφέρουν στην εφημερίδα ότι ο 67χρονος το τελευταίο καιρό είχε δείξει  κάποια αλλαγή στη συμπεριφορά του. Χθες το πρωί σύμφωνα με μαρτυρίες ο 67χρονος βρισκόταν στη Μυτιλήνη μαζί με συγγενείς του.
Υπάρχουν αντικρουόμενες πληροφορίες σχετικά με τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετώπιζε ή όχι ο 67χρονος καθώς τα τελευταία χρόνια είχε προβεί σε νέο επιχειρηματικό άνοιγμα.
 

Μοιράσου το άρθρο!