Αστυνομικό Ρεπορτάζ

06/06/2016 - 15:15

Συλλήψεις για κλοπές στη Μόρια

&n

bsp;

Χθες (05-06-2016) το μεσημέρι, συνελήφθη στη Μόρια της Λέσβου, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Μυτιλήνης, ένας 22χρονος υπήκοος Αφγανιστάν,  σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή.

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με τα στοιχεία της έρευνας, χθες τα ξημερώματα, ο 22χρονος μπήκε σε οικία 23χρονου ημεδαπού στην παραπάνω περιοχή, παραβιάζοντας την είσοδό της και αφαίρεσε ένα κόσμημα αξίας 100 ευρώ.



Ακόμη:
Χθες (05-06-2016)  το απόγευμα, συνελήφθησαν στη Μόρια της Λέσβου, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Μυτιλήνης, δύο (2) υπήκοοι Αλγερίας ηλικίας 25 και 33 ετών,  σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή.
Πιο συγκεκριμένα, όπως προέκυψε από τα στοιχεία της έρευνας, χθες το πρωί, οι δύο συλληφθέντες, από κοινού με έναν ακόμη συνεργό τους αγνώστων μέχρι στιγμής στοιχείων, εισήλθαν σε κατάστημα στην παραπάνω περιοχή, εκμεταλλευόμενοι την προσωρινή απομάκρυνση του ιδιοκτήτη  από αυτό και αφαίρεσαν το χρηματικό ποσό των 140 ευρώ, καθώς και 15 συσκευασίες τσιγάρων και καπνού.
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Μυτιλήνης.
 

Μοιράσου το άρθρο!