Αστυνομικό Ρεπορτάζ

12/03/2016 - 13:45

Συλλήψεις για μικροποσότητες χασίς στη Μυτιλήνη

yle="text-align: justify;">Χθες (11-03-2016) το απόγευμα, συνελήφθησαν στη Μυτιλήνη, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Μυτιλήνης, δύο άτομα, ηλικίας 36 και 47 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για τα, κατά περίπτωση, αδικήματα της αγοράς, κατοχής και διακίνησης ναρκωτικών ουσιών.

Ειδικότερα, κατά τη διάρκεια αστυνομικού ελέγχου, βρέθηκε στην κατοχή του 36χρονου, μια (1) αυτοσχέδια χάρτινη συσκευασία, η οποία περιείχε μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης (χασίς).
Όπως προέκυψε από τα στοιχεία της έρευνας, ο 36χρονος είχε προμηθευτεί τη συγκεκριμένη ποσότητα κάνναβης, νωρίτερα το ίδιο απόγευμα, από τον 47χρονο, έναντι χρηματικής αμοιβής.
Η ναρκωτική ουσία κατασχέθηκε, ενώ οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Μυτιλήνης.
Επίσης χθες το απόγευμα, συνελήφθησαν στη Μυτιλήνη, δύο (2) άτομα (1 ημεδαπός και 1 υπήκοος Αλβανίας) ηλικίας 16 και 18 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για κατοχή ναρκωτικών.
Πιο συγκεκριμένα, σε έλεγχο που τους έγινε, βρέθηκαν στην κατοχή τους, αντίστοιχα, ένα αυτοσχέδιο τσιγάρο με κάνναβη και μία χάρτινη συσκευασία, με μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης (χασίς).
Οι ναρκωτικές ουσίες κατασχέθηκαν, ενώ την προανάκριση και τις έρευνες διενεργεί το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Μυτιλήνης.
 

Μοιράσου το άρθρο!