Αστυνομικό Ρεπορτάζ

14/11/2013 - 19:14

Σύλληψη 46 χρόνου στην Αγιάσο για πυροβολισμούς και σωματικές βλάβες

Σήμερα (14-11-2013) το απόγευμα στην Αγιάσο της Λέσβου, συνελήφθη από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αγιάσου, ένας 46χρονος , σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων και για πρόκληση σωματικής βλάβης.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο 46 xρονος έχει κλονισμένη ψυχική υγεία και για άγνωστους λόγους πυρόβολησε σε σπίτι συγγενικού του προσώπου.

up date 15/11/2013

Από τους πυροβολισμούς του 46χρονου τραυματίστηκε μια 65χρονη  γυναίκα. Η άτυχη γυναίκα διερχόταν από το σημείο του συμβάντος και τραυματίστηκε ελαφρά από τα σκάγια του όπλου.  Πληροφόρίες αναφέρουν ότι ο 46χρονος έχει προστριβές με  συγγενικό του πρόσωπο για περιουσιακά θέματα. Ο 46χρονος είναι γνωστός στην κοινωνία της Αγιάσου για την ιδιόρυθμη συμπεριφορά του και για τις άθλιες συνθήκες κάτω από τις οποίες ζει. Σοβαρό ζήτημα προκύπτει για το πως ένα τέτοιο άτομο βρέθηκε με όπλο στην κατοχή του.

up date 2

Το παραπάνω όπλο, το οποίο κατείχε νόμιμα ο 46χρονος, καθώς και τέσσερα φυσίγγια, κατασχέθηκαν.  Προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Αγιάσου.

 

 

Μοιράσου το άρθρο!