Αστυνομικό Ρεπορτάζ

14/10/2019 - 21:49

Συμπλοκή μεταναστών στη Μόρια - Τρεις τραυματίες , τέσσερις συλλήψεις

Από το Αστυνομικό Τμήμα Μυτιλήνης διενεργείται προανάκριση και σχηματίσθηκε σχετική ποινική δικογραφία, για έκνομες ενέργειες που διαπράχθηκαν βραδινές ώρες της 13/14-10-2019, στην περιοχή της Μόριας στη Λέσβο.

Συνελήφθησαν, από αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε. (Ομάδα Πρόληψης και Καταστολής της Εγκληματικότητας) της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Μυτιλήνης και του Αστυνομικού Τμήματος Μυτιλήνης,  τέσσερις (4) αλλοδαποί, ηλικίας 18, 24, 25 και 28 ετών, οι οποίοι κατηγορούνται –κατά περίπτωση- για τα αδικήματα της βίας κατά υπαλλήλων, της απείθειας, καθώς  και για παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων.

Ειδικότερα και σύμφωνα με τα στοιχεία της αστυνομικής έρευνας, οι συλληφθέντες ενεπλάκησαν σε επεισόδιο με έτερους αλλοδαπούς στην παραπάνω περιοχή, κατά τη διάρκεια του οποίου, τραυματίστηκαν τρία (3) άτομα. 

Στο πλαίσιο των ερευνών, βρέθηκαν στην κατοχή του 24χρονου και του 28χρονου δύο (2) μεταλλικοί σωλήνες, ενώ στην κατοχή του 25χρονου, μαχαίρι με μήκος λάμας -10- εκατοστά. 

Ο 18χρονος, αρνήθηκε να συμμορφωθεί σε υποδείξεις αστυνομικών που κλήθηκαν να επιληφθούν στο περιστατικό και απώθησε έναν εξ’ αυτών, προκειμένου να αποφύγει τη σύλληψη.

Οι μεταλλικοί σωλήνες και το μαχαίρι, κατασχέθηκαν. 

 

 

---------

Επίσης :

Συνελήφθη, προχθές (12-10-2019) στη Μόρια της Λέσβου, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Μυτιλήνης, ένας αλλοδαπός ηλικίας 19 ετών, ο οποίος κατηγορείται για διάπραξη κλοπής.

Ειδικότερα και σύμφωνα με καταγγελία, απογευματινές ώρες προχθές, ο 19χρονος αφαίρεσε από οικία 21χρονου αλλοδαπού στη Μυτιλήνη, το χρηματικό ποσό των -350- ευρώ. 

Τα χρήματα βρέθηκαν στην κατοχή του δράστη και κατασχέθηκαν.

Προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Μυτιλήνης.

Μοιράσου το άρθρο!