Συνελήφθη 20χρονος για την πυρκαγιά στη Βρίσα – Συγκλονισμένος ο ίδιος από την καταστροφή

SHARE

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟ

Χρόνος ανάγνωσης :
1'

Συνελήφθη αργά χθες το απόγευμα (5/9), στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, ένας 20χρονος νεαρός ως υπαίτιος της πυρκαγιάς που ξέσπασε στις 4 Σεπτεμβρίου σε αγροτοδασική έκταση στη Βρίσα του Δήμου Δυτικής Λέσβου.

Σύμφωνα με πληροφορίες η φωτιά προκλήθηκε από εργασίες ηλεκτροσυγκόλλησης που εκτελούσε σε αγροτική αποθήκη της περιοχής. Ο συλληφθείς κατηγορείται για πρόκληση πυρκαγιάς από αμέλεια, ενώ του επιβλήθηκε και διοικητικό πρόστιμο ύψους 5.062,50 ευρώ. Παραμένει υπό κράτηση και αναμένεται να οδηγηθεί σήμερα ενώπιον του εισαγγελέα.

Το παράδοξο είναι πως λίγη ώρα πριν από το ξέσπασμα της φωτιάς, ο νεαρός είχε ανεβάσει βίντεο στα κοινωνικά δίκτυα, καταγράφοντας τις εργασίες που εκτελούσε. Ο ίδιος δηλώνει συγκλονισμένος από την καταστροφή που προκάλεσε άθελά του, με τις φλόγες να κατακαίουν μεγάλη αγροτοδασική έκταση και να κινητοποιούν ισχυρές δυνάμεις της Πυροσβεστικής.

SHARE

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟ

Διαβάστε επίσης
Άρθρα απο την ίδια κατηγορία
Όλες οι προσεχείς εκδηλώσεις