Αστυνομικό Ρεπορτάζ

24/01/2024 - 16:31

Συνελήφθη με χασίς σε δρόμο της Μυτιλήνης - Χασίς και στο σπίτι του

Συνελήφθη αλλοδαπός στη Μυτιλήνη για κατοχή ναρκωτικών ουσιών

Συνελήφθη, χθες (23-01-2024) στη Μυτιλήνη, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Μυτιλήνης με τη συνδρομή αστυνομικών της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) του Αστυνομικού Τμήματος Μυτιλήνης, αλλοδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για κατοχή ναρκωτικών ουσιών.

Ειδικότερα, ο συλληφθείς εντοπίστηκε από αστυνομικούς σε δημοτική οδό στην παραπάνω περιοχή και στο πλαίσιο ελέγχου βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε, νάιλον συσκευασία με ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης (χασίς), βάρους -3,4- γραμμαρίων.

Ακολούθησε έρευνα σε οικία που διαμένει στην ευρύτερη περιοχή της Μυτιλήνης, παρουσία δικαστικού λειτουργού, στο πλαίσιο της οποίας βρέθηκαν επίσης και κατασχέθηκαν, νάιλον συσκευασία με ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης (χασίς) βάρους -13,7- γραμμαρίων και -7- αυτοσχέδια τσιγάρα κάνναβης.

Οι παραπάνω ναρκωτικές ουσίες και τα τσιγάρα κάνναβης κατασχέθηκαν, ενώ το προανακριτικό έργο διενήργησε το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Μυτιλήνης.

Μοιράσου το άρθρο!