Αστυνομικό Ρεπορτάζ

16/08/2022 - 12:33

Συνελήφθησαν τέσσερα (4) άτομα στη Λέσβο

Συνελήφθησαν, κατά το διήμερο (12 και 13-08-2022) στη Λέσβο, από αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Μυτιλήνης, της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) του Αστυνομικού Τμήματος Μυτιλήνης και του Αστυνομικού Τμήματος Αγίας Παρασκευής, τέσσερα (4) άτομα που κατηγορούνται για παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας.

 

Ειδικότερα, στο πλαίσιο αστυνομικών ελέγχων διαπιστώθηκε ότι:

 

  • Στη Μυτιλήνη, αλλοδαπός οδηγούσε δίκυκλη μοτοσικλέτα, στερούμενος άδειας ικανότητας οδήγησης για το συγκεκριμένο όχημα.

 

  • Στη Μυτιλήνη, ημεδαπός οδηγούσε δίκυκλο μοτοποδήλατο, στερούμενος άδειας ικανότητας οδήγησης για το συγκεκριμένο όχημα.

 

  • Στο 13ο χλμ. της Ε.Ο. Μυτιλήνης-Καλλονής, ανήλικη ημεδαπή οδηγούσε δίκυκλη μοτοσικλέτα, στερούμενη άδειας ικανότητας οδήγησης για το συγκεκριμένο όχημα. Για την υπόθεση αυτή συνελήφθη και γονέας της ανήλικης με την κατηγορία της παραμέλησης εποπτείας αυτής.  

 

  • Στην περιοχή της Αγίας Παρασκευής, ημεδαπός ο οποίος οδηγώντας Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο ενεπλάκη σε τροχαίο ατύχημα υλικών ζημιών, βρισκόταν υπό την επήρεια αλκοόλ κατά την οδήγηση του οχήματος.

Προανάκριση διενεργείται από τις αρμόδιες Αστυνομικές Αρχές.

Μοιράσου το άρθρο!