Αστυνομικό Ρεπορτάζ

11/05/2014 - 23:43

Θανατηφορό τροχαίο στην Καλλονή

Τ

ραγικό θάνατο βρήκε λίγα χιλιόμετρα έξω από την Καλλονή ένας άνδρας νεαρής ηλικίας σήμερα το απόγευμα όταν το όχημά του κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες ξέφυγε από την πορεία προσέκρουσε σε τοιχίο του δρόμου και ανατράπηκε. Το αμάξι όπως μπορείτε να δείτε και στη φωτογραφία διαλύθηκε.

 

up date

Το θανατηφόρο τροχαίο έγινε στο ύψος της διασταύρωσης με την Αχλαδερή. Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο άτυχος οδηγός (31 ετών από χωριό της Γέρας)  είχε λάβει μέρος σε  κόντρα αυτοκινήτων.

Συγκλονιστική η μαρτυρία του Χ.Σ.  που έφθασε στο συμβάν λίγα δευτερόλεπτα  μετά την τραγωδία και ζει από τύχη... :

"Όταν ξεπερνάς τα όρια της προστασίας, τοτε η προστασία ειναι ανίκανη να σε βοηθήσει. Έψαξα να βρω τον οδηγό να τον συγχαρώ για το πως μπόρεσε και το εκανε αυτο, αλλά δυστυχώς τον βρήκα μεσα στο χαντάκι και χωρις κεφάλι ... Ήμουν  τυχερος που δεν έτρεχα ώστε εκείνη την ώρα να ήμουν σε αυτό το σημείο. Ο Θεός ας τον αναπαύσει"

 

O 31χρονος ήταν φίλος της Λέσχης Αυτοκινήτων Μυτιλήνης :

Η Λέσχη Αυτοκίνητων Μυτιλήνης  αναφέρει:

"Ούτε 24 ώρες δεν πέρασαν από τον Show event στο λιμάνι της Μυτιλήνης και πριν προλάβουμε να ανεβάσουμε το φωτογραφικό υλικό του αγώνα....δυστυχώς και με μεγάλη μου λύπη πρέπει να σας ενημερώσω με ένα θανατηφόρο τροχαίο σε έναν πολύ καλό φίλο της λέσχης 31 χρονών από την Γέρα που δυστυχώς έφυγε τόσο άδικα από την ζωή!!!

Εμείς σαν Λ.Α.Μ θα δώσουμε τα θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του , ένα μεγάλο κουράγιο και ότι θα τον θυμόμαστε για πάντα!!

Αυτά είναι μαθήματα ζωής που δυστυχώς χάνονται τόσο άδικα ανθρώπινες ζωές!!

Πολλά μέλη μας όπως και ο Λ.Α.Μ θα παραβρεθούν για να πουν το τελευταίο αντίο !!!"

 

up date 2 ανακοίνωση από την Αστυνομική Δ/νση Λέσβου

Χθες (11-05-2014) τα απόγευμα, στο 7ο χιλιόμετρο της εθνικής οδού Καλλονής – Μυτιλήνης στη Λέσβο, Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, το οποίο οδηγούσε ένας 31χρονος ημεδαπός, εξετράπη της πορείας του και προσέκρουσε σε τσιμεντένιο τοιχίο,   με συνέπεια το θανάσιμο τραυματισμό του.
Τα αίτια και οι συνθήκες του ατυχήματος διερευνώνται, ενώ την προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Μυτιλήνης.

Μοιράσου το άρθρο!