Αστυνομικό Ρεπορτάζ

08/09/2013 - 21:33

Θανατηφόρο τροχαίο στον Πολιχνίτο

Θ

ανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε σήμερα το απόγευμα (Κυριακή 08/09/2013)  στην περιοχή Πολιχνίτου.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες είχαμε μετωπική σύγκρουση δύο Ι.Χ αυτοκινήτων. Το συμβάν έγινε στο δρόμο Πολιχνίτος - Σκάλα Πολιχνίτου. H σύγκρουση ήταν σφοδρή καθώς έγινε επάνω σε επικίνδυνη στροφή του δρόμου και το ένα από τα δύο οχήματα πέρασε στο αντίθετο ρεύμα. Νεκρός είναι ο ένας από τους δύο οδηγούς και συγκεκριμένα ο 58χρονος άντρας από τον Πολιχνίτο. Η οδηγός του άλλου αυτοκινήτου νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο Μυτιλήνης.

Καθοριστικό ρόλο στο τροχαίο έπαιξε και η περιορισμένη ορατότητα από τις ακτίνες του ήλιου όπως μπορείτε να το δείτε και στο βίντεο.

Ο δρόμος Πολιχνίτου - Σκάλα Πολιχνίτου είναι από τους πιο επικίνδυνους δρόμους της περιοχής. Θανατηφόρο ατύχημα έχουν σχεδόν καθε χρόνο. Δρόμος με πολλές παγίδες, οδόστρωμα φθαρμένο με πολλά "σαμαράκια" , στροφές με απότομη κλίση, χωρίς επαρκή σήμανση.

Βέβαια όλα αυτά ειναι λεπτομέρειες για όλους όσους ασχολούνται με τα "μεγάλα έργα" στο νησί μας.

 

up date  09/09/2013 Ανακοίνωση της Αστυνομικής  Δ/νσης Λέσβου

Χθες (08-Σεπτεμβρίου -2013) το απόγευμα, στη Σκάλα Πολιχνίτου της Λέσβου, Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, με οδηγό μία 54χρονη ημεδαπή, συγκρούστηκε μετωπικά με έτερο Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, το οποίο οδηγούσε ένας 58χρονος ημεδαπός.

Αποτέλεσμα της σύγκρουσης των oχημάτων, ήταν ο θανάσιμος τραυματισμός του 58χρονου και ο ελαφρύς τραυματισμός της 54χρονης, η οποία μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Μυτιλήνης.
Τα αίτια και οι συνθήκες του ατυχήματος διερευνώνται, ενώ προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Πολιχνίτου.

 

 

 

 

Μοιράσου το άρθρο!