Αστυνομικό Ρεπορτάζ

05/01/2016 - 06:34

Θρασύτατη ληστεία στη Βρίσα - Την έδεσαν, την απείλησαν με μαχαίρι μέσα στο σπίτι της

Θ

ρασύτατη ληστεία χθες Δευτέρα 4 Ιανουαρίου 2016   στο χωριό Βρίσα. Τρεις κουκουλοφόροι (κατά πληροφορίες) εισέβαλαν αργά το μεσημέρι σε σπίτι, πλησίον του κεντρικού δρόμου που οδηγεί από Βρίσα προς τα Βατερά, έδεσαν τη νεαρή γυναίκα που υπήρχε εκείνη τη στιγμή στο σπίτι και την απείλησαν με μαχαίρι για να τους υποδείξει το μέρος που είχε τα χρήματα.

Οι ληστές πήραν χρηματικό ποσό πάνω από 1000 ευρώ και εξαφανίστηκαν.

Από χθες το απόγευμα στην ευρύτερη περιοχή του Πολιχνίτου έχει σημάνει συναγερμός για την αναζήτηση των δραστών.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι η νεαρή γυναίκα είχε πάει στη Βρίσα για να επισκεφτεί τους γονείς της την περίοδο των εορτών. Τη στιγμή της ληστείας οι γονείς της απουσίαζαν από το σπίτι.

Είναι το πρώτο περιστατικό ληστείας που καταγράφεται στην περιοχή του Πολιχνίτου. Υπενθυμίζουμε ότι μέχρι τώρα είχαμε μόνο κλοπές σε σπίτια που απουσίαζαν οι ιδιοκτήτες τους. Τώρα περνάμε πλέον στην εποχή των ληστειών , εισβολή σε σπίτια και ας είναι μέσα οι ιδιοκτήτες!

 

 

up date Ανακοίνωση από την Αστυνομική Δ/νση Λέσβου

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες των αστυνομικών Αρχών, για περιστατικό ληστείας σε βάρος 25χρονης ημεδαπής, που έλαβε χώρα στη Βρίσα της Λέσβου. Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με τα μέχρι τώρα στοιχεία της έρευνας, χθες (04-01-2016) το μεσημέρι, τρεις άνδρες αγνώστων στοιχείων, έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά των προσώπων τους, μπήκαν στην οικία της 25χρονης και την ακινητοποίησαν, με την απειλή μαχαιριού (σουγιά) και τη χρήση σωματικής βίας. Ακολούθως, οι δράστες, αφού ερεύνησαν τους χώρους του σπιτιού, αφαίρεσαν το χρηματικό ποσό των 950 ευρώ και τράπηκαν σε φυγή. Όπως καταγγέλθηκε επίσης, άγνωστοι δράστες, πριν από ένα μήνα περίπου, είχαν εισέλθει στην ίδια οικία, παραβιάζοντας την είσοδο της και αφαίρεσαν μεγάλο χρηματικό ποσό. Προανάκριση διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Πολιχνίτου της Λέσβου.

 

 

up date 7 Ιανουαρίου 2016: διαβάστε εδώ  τη συγκλονιστική εξέλιξη

Μοιράσου το άρθρο!