Αστυνομικό Ρεπορτάζ

28/12/2014 - 16:00

Θρήνος στη Λέσβο! Έχασε τη μάχη με τη ζωή ο 30χρονος Κωνσταντίνος

yle="text-align: justify;">Έχασε το πρωί του Σαββάτου (27-12-2014) τη μάχη με τη ζωή ο 30χρονος Κωνσταντίνος Σιδεράς που είχε τραυματιστεί πριν από μια εβδομάδα σε τροχαίο στο δρόμο Μυτιλήνης - Θερμής.

Ο 30χρονος νοσηλευόταν στο Νοσοκομείο Μυτιλήνης και παρά τις προσπάθειες των γιατρών δεν μπόρεσε να ξεπεράσει τις επιπλοκές που σημειώθηκαν μετά το χειρουργείο.

Σύμφωνα με την ανακοίνωσή της Αστυνομικής Δ/νσης Λέσβου το Σάββατο 20 Δεκεμβρίου 2014 το μεσημέρι, στο 5ο χιλιόμετρο της επαρχιακής οδού Μυτιλήνης - Θερμής στη Λέσβο, δίκυκλη μοτοσικλέτα με οδηγό έναν 30χρονο, εξετράπη της πορείας της και ανατράπηκε, με συνέπεια τον τραυματισμό του δικυκλιστή. Ο τραυματισθείς είχε  μεταφερθεί στο Γενικό Νοσοκομείο Μυτιλήνης. Προανάκριση για τα αίτια και τις συνθήκες του ατυχήματος διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Μυτιλήνης.

Ο φίλος του Βασίλης Χ. μιλώντας στο Lesvosnews.net δήλωσε συγκλονισμένος από την απώλεια του φίλου του. Έκανε λόγο για ένα φιλότιμο παιδί που αγαπούσε τα αυτοκίνητα και τις μηχανές και παράλληλα ήταν ιδιαίτερα προσεκτικός οδηγός. Είχε χόμπι το ψάρεμα και όλοι μιλούν για έναν εξαιρετικό νέο άνθρωπο. Πριν από 2 χρόνια είχε αγοράσει τη καινούρια μηχανή που έμελλε να σταθεί μοιραία για τη ζωή του.

 

Είναι το 10ο θύμα που θρηνεί η Λέσβος στην άσφαλτο το 2014

 

Δείτε το βίντεο που έφτιαξαν οι φίλοι του και το αφιερώνουν στη μνήμη του

 

 

Μοιράσου το άρθρο!