Αστυνομικό Ρεπορτάζ

21/01/2022 - 14:55

Τι αναφέρει η Αστυνομικής Δ/νση για τον άνδρα που χτυπούσε τον σκύλο του στη Μυτιλήνη. (βίντεο)

  • Συνελήφθη ημεδαπός στη Μυτιλήνη, κατηγορούμενος για βάναυση μεταχείριση σκύλου 

  • Σε βάρος του βεβαιώθηκε και προβλεπόμενο διοικητικό πρόστιμο

 

Συνελήφθη, προχθές (19-01-2022) στη Μυτιλήνη, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Μυτιλήνης, ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε ποινική δικογραφία για το αδίκημα της βάναυσης μεταχείρισης ζώου (σκύλου).

Ειδικότερα και σύμφωνα με την αστυνομική έρευνα, ο συλληφθείς βρισκόμενος σε δημοτική οδό στην πόλη της Μυτιλήνης, χτύπησε με τα χέρια του σκύλο ιδιοκτησίας του.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στην αρμόδια Εισαγγελική Αρχή, ενώ σε βάρος του βεβαιώθηκε και προβλεπόμενο διοικητικό πρόστιμο. 

 

---

 

Υπενθυμίζουμε το χθεσινό δημοσίευμα:

Η ΚΙΒΩΤΟΣ Μυτιλήνης ενημερώθηκε για άλλο ένα περιστατικό κακοποίησης ιδιόκτητου ζώου στην Μυτιλήνη. Όπως φαίνεται στο video που μας κοινοποιήθηκε, χθες (18/1/2022) σε γειτονιά της Μυτιλήνης, άνδρας χτυπάει επανειλημμένα (ΠΕΝΤΕ χτυπήματα ακούγονται σε διάστημα των ΤΡΙΩΝ δευτερολέπτων που διαρκεί το video) το κυνηγόσκυλό του για να το βάλει μέσα στο προτμπαγκάζ του αμαξιού του.

Το πρωί κάναμε καταγγελία στο ΑΤ Μυτιλήνης με την οποία αιτούμαστε τον εντοπισμό του δράστη, την βεβαίωση των διοικητικών προστίμων και την ποινική του δίωξη. Οπως ενημερωθήκαμε ο δράστης συνελήφθη πριν από λίγο και αύριο το πρωί θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα.

 

Δείτε το βίντεο: 

Μοιράσου το άρθρο!